Haku
Varallisuusrajoitettu

Väinö Auerinkatu 10 D 65

Kumpula, 00560 Helsinki

Vapautuu 16.3.2021

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

 • Autopaikkoja vapaana 0 kpl ›
 • Hissi
 • Parveke
 • Kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa
 • Vuokrataan kiva ylimmän kerroksen kaksio Kumpulasta!

   

  Tämä Lumo-vuokrakoti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä Kumpulan alueella. Alueelta löytyy peruspalvelut ja sieltä on vaivatonta kulkea Helsingin keskustaan. Asunto on selkeä ja toimiva pohjaratkaisu.

  Asunnossa laminaattilattiat ja maalatut seinät. Keittiö on uusittu, siellä on siistit valkoiset kaapinovet, harmaat välitilan laatat ja työtasot. Keraaminen liesi ja astianpesukone kuuluvat asunnon varustukseen.
  Asunnossa on alkamassa kylpyhuoneremontit alustavan aikataulun mukaan joulukuussa 2020. Kylpyhuoneessa on tällä hetkellä harmaa lattia ja vaaleat peltiseinät, pyykinpesukoneelle liitännät.

  Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

  Huomioithan, että kohteessa on käynnissä kylpyhuoneremontit sekä julkisivuremontti. Kylpyhuoneremonttien on arvioitu valmistuvat vuoden 2021 alkupuolella. Asunto kohtainen työaika on noin 4-5 viikkoa. Asunnoissa voi asua remontin ajan ja kylpyhuoneremontin ajalta saa asumishaittahyvityksen

 • Vehreä Kumpulan kaupunginosa on kätevän raitiovaunu- tai pyörämatkan päässä Helsingin keskustasta. Viehättävä Kumpulan siirtolapuutarha-alue ja maauimala mahdollistavat luonnosta nauttimisen ja monipuolisen vapaa-ajanvieton.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Väinö Auerin katu 10

Viehättävä kerrostalo sijaitsee rauhallisella alueella Kumpulan maauimalan läheisyydessä. Kauppakeskus Arabian palvelut löytyvät alueelta ja Helsingin keskustaan on hyvät kulkuyhteydet. Pihalla on lapsille viihtyisä ja vehreä leikkipaikka. Talon asukkaat voivat käyttää viereisen talon pesutupaa, jokan on osoitteessa Gadolininkatu 4.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut
 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1990
 • Energialuokka
  D2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Talon yhteiset tilat
  sauna, kuivaushuone
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin