Haku
Uudiskohde

Kirkkojärventie 10 C 120

Espoon keskus, 02770 Espoo

 • 1280 €/kk
 • Vuokravakuus 0 €
 • 70
 • 7krs.
 • Kerrostalo, 3H+KT+S,katso pohjapiirros
 • Vesimaksu 18 €/hlö/kk

Vapautuu 1.11.2020

 • Autopaikat
 • Savuton talo
 • Hissi
 • Lasitettu parveke
 • Oma sauna
Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

Vaatehuone, kylpyhuone, lämmin irtainvarasto

Asunnossa on tyytyväisyystakuu

 • Voit peruuttaa vuokrauksen esittelyn jälkeen jos asunto ei ole sinun tarpeisiisi sopiva.
 • Palautamme rahat viimeistään seuraavana arkipäivänä mikäli haluat peruuttaa vuokrauksen.
Lue lisää tyytyväisyystakuusta
 • Ihastuttava ylimmän kerroksen saunallinen kolmio loistavien yhteyksien varrella Espoon keskuksessa.

  Kulkuyhteydet tämän kodin lähellä ovat loistavat ja myös arjen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Juna-asemalle kävelet tuokiossa. Kodissa on kaksi erillistä makuuhuonetta, yhtenäinen tila ruokailua ja oleskelua varten, lasitettu parveke sekä monelle hyvin mieleinen paikka, oma sauna.

  Kylpyhuoneen lattia on harmaalla laatalla laatoitettu, seinät ovat pääosin valkoista laattaa lukuun ottamatta yhtä harmaata tehosteseinää. Suihkunurkkaus erottuu muusta tilasta kirkaslasisella suihkuseinällä. Allastason päällä on peili ja sen alla allaskaappi sekä tilavaraus liitäntöineen pyykinpesukoneelle. Huomioithan, että pesutornia tähän kotiin ei ole mahdollista saada ja pyykinpesukoneen tulee olla edestä täytettävä, koska sille on paikka tason alla. Omassa saunassa löylyttelet juuri itsellesi sopivina aikoina, eikä saunomisesi riipu tietystä kelloajasta tai päivästä.

  Asunnot lattia on tammen sävyistä laminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalatut. Vaalea värimaailma antaa hyvän pohjan erilaisille sisustustyyleille.

  Keittotilan kaapit ovat valkoiset ja niissä on metallin väriset vetimet. Välitilassa on valkoinen välitilalaminaatti ja työtaso on harmaa. Lisätilaa keittiötarvikkeille jää kiinteään saarekkeeseen, jossa alakaapit sekä lisälaskutilaa kokkailijalle. Varusteina keittotilassa keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä liesikupu. Keittotilassa kokkaillessa voit helposti pitää seuraa olohuoneessa aikaansa viettäville.

  Ulkovaatteet, siivoustarvikkeet ja pyykit löytävät omat paikkansa eteisen peililiukuovien takaa. Muuten vaatesäilytykselle on tilaa pienemmän makuuhuoneen komeroissa ja suuremman makuuhuoneen pienessä vaatehuoneessa.

  Lasitetulta parvekkeelta ihastelet korttelin sisäpihan elämää ja luot sinne kesäkaudeksi viihtyisän tilan, jossa nautiskelette ulkoilmasta oman parvekkeen suojissa.

  Tässä mitä mainioin vuokrakoti perheellesi Espoon keskuksessa!

 • Espoon keskus on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, ylä- ja alakoulu sekä kirjasto.

  Espoon keskuksen kauppakeskus Entressestä löytyy kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes 50 erilaista liikettä. Lähellä on myös Nuuksion kansallispuisto, joten ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät.

  Lumo-vuokra-asuntoja uudistuvassa Espoon keskuksessa

  Espoon keskus uudistuu kovaa vauhtia ja Lumo-vuokra-asuntoja löytyy läheltä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Liikenneyhteydet ovat viereisen juna-aseman sekä linja-autojen takia loistavat. Alueen ilme ja palvelut kohentuvat, kun vanha virastokeskus uudistuu moderniksi ja viihtyisäksi asuin- ja työpaikka-alueeksi. Uusien asuintalojen viereen valmistuu Vaakunatori, joka on kaupunkilaisten monipuolinen tapahtuma- ja kohtaamispaikkaa.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Kirkkojärventie 10 C

Kirkkojärventie 10 C:hen valmistuu marraskuun 2020 alussa uusia, kauniita Lumo-vuokrakoteja. Espoon keskus uudistuu kovaa vauhtia ja uudet, modernit asuintalot nousevat ihan juna-aseman tuntumaan, erinomaisten palvelujen äärelle. Liikkuminen on sukkelaa niin junalla kuin bussillakin. Alueen ilme ja palvelut kohentuvat, kun vanha virastokeskus uudistuu moderniksi ja viihtyisäksi asuin- ja työpaikka-alueeksi. Uusien asuintalojen viereen valmistuu Vaakunatori, joka on kaupunkilaisten monipuolinen tapahtuma- ja kohtaamispaikka.

Kirkkojärventien Lumo-talo on osa korttelia, joka valmistuu vaiheittain. C-talo on 7-kerroksinen, hissillinen talo, jonka sisäpiha on korttelin talojen muodostama. Sisäpihalta löytyy leikki- ja oleskelualueet asukkaiden yhteiseen käyttöön. Terassimaiseen C-taloon tulee yhteensä 47 kaupunkikotia, joista jokaisella on tilava lasitettu parveke. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita. Asuntojen pintamateriaalit miellyttävät vaaleudellaan ja ajattomuudellaan. Asuinhuoneiden lattioissa on 1-sauvainen lankkumainen tammilaminaatti, keittiöt ovat valkoiset tehostettuna harmaalla betonimaisella laminaattityötasolla. Kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone löytyy jokaisesta keittiöstä. Kylpyhuoneet mukailevat asunnon värimaailmaa raikkaan valkoisen ja lämpimän harmaan laatoituksen sekä valkoisen, vetolaatikollisen allaskalusteen myötä.

Talon katutasoon tulee liiketiloja sekä asukkaiden varastotiloja. Yhteiskäyttöinen pesutupa valmistuu myöhemmin viereiseen D-taloon, joka on myös Lumo-talo. C-talon asukkaat saavat käyttää jo valmistuneen A-talon saunatiloja. Autopaikat ovat korttelin yhteisiä ja sijaitsevat pihakannen alla pysäköintilaitoksessa. Autopaikat vuokrataan erikseen ja niitä on varattu C-talon asukkaille yhteensä 29 kpl.

Tutustu tarkemmin Kirkkojärventie 10 C:n vuokra-asuntoihin:

Lumo.fi/markkinointiesite-kirkkojarventie10c

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.


Lisää Lumo-asukasetuja: Lumo.fi/asukasedut
 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1.11.2020
 • Energialuokka
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Talon yhteiset tilat
  pyörävarasto, sauna, pesutupa, kuivaushuone
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Vuokraa huoletta, tarjoamme tyytyväisyystakuun!

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta, mikäli se ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi.

Tutustu tarkemmin

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin