Tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Muuttajalle

Yhteydenotot

Lumo-kotikeskukset ympäri Suomen on suljettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Asukkaamme tavoittavat meidät parhaiten My Lumo -palvelun kautta: lumo.fi/mylumo

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa akuuteissa asumiseen ja vuokraamiseen liittyvissä asioissa ma-ke ja pe klo 8-16 sekä to klo 9.30-16 myös lumo.fi chatin kautta ja sähköpostitse: asiakaspalvelu@lumo.fi.  

Otathan yhteyttä vain kertaalleen ja yhtä kanavaa käyttämällä. Näin varmistamme mahdollisimman nopean palvelun kiireellisille avuntarvitsijoille asiakaspalvelun ruuhkautuessa koronavirustilanteen aikana.

Muuttosiivous

Kotisi muuttosiivous tulee tehdä ennen avainten luovuttamista. Huolehtiaksemme asukkaidemme terveydestä, korostamme, että erityisesti koronavirustilanteen aikana on tärkeää siivota asunto erityisen hyvin ennen muuttoa. Myös kodin erilaiset kosketuspinnat, kuten esimerkiksi pöytäpinnat, vesihanat, valaisimien painikkeet ja ovenkahvat, on hyvä puhdistaa pesuaineella.

Lisää ohjeita muuttosiivoukseen löydät täältä: https://lumo.fi/asuminen/asunnon-irtisanominen-ja-poismuutto/

Asunnon esittely

Asukkaan vaihtuessa asunnossa, esittelemme asunnon uudelle asukkaalle henkilökohtaisesti kuitenkin koronavirustilanne huomioiden. Tarjoamme ensisijaisesti etäesittelyä virtuaalisesti ja vuokrauspäätöksen tekoa kuvien ja videon perusteella. Kohteella tapahtuvan esittelykäynnin pidämme lyhyenä, jätämme kättelyn tuonnemmaksi, pidämme THL:n ohjeistuksen mukaista etäisyyttä ihmisten kesken sekä kiinnitämme huomiota kaikin tavoin esittelyn turvallisuuteen.

Voimme myös sopia tilanteen mukaan nykyisen asukkaan asuntovideosta tai -kuvista esittelytarkoitukseen nykyisen asukkaan kanssa.

Avainkuriiri-palvelu

Tee muutostasi helpompaa. Säästät aikaa ja vaivaa tilaamalla uuden kotisi avaimen sinulle sopivaan paikkaan! Voit myös helpottaa poismuuttoasi ja pyytää avaimillesi noudon sinulle sopivasta paikasta. Palvelu on käytössä pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää ja tee tilaus

Uudenmaan sulku

Uudenmaan sulku on päättynyt 15.4.2020.

Lue lisää:
https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/uusimaa