Tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Muuttajalle

Yhteydenotot

Lumo-kotikeskukset ympäri Suomen on suljettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Asukkaamme tavoittavat meidät parhaiten My Lumo -palvelun kautta: lumo.fi/mylumo

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa akuuteissa asumiseen ja vuokraamiseen liittyvissä asioissa ma-ke ja pe klo 8-16 sekä to klo 10-16 myös lumo.fi chatin kautta ja sähköpostitse: asiakaspalvelu@lumo.fi.  

Otathan yhteyttä vain kertaalleen ja yhtä kanavaa käyttämällä. Näin varmistamme mahdollisimman nopean palvelun kiireellisille avuntarvitsijoille asiakaspalvelun ruuhkautuessa koronavirustilanteen aikana.

Muuttosiivous

Kotisi muuttosiivous tulee tehdä ennen avainten luovuttamista. Huolehtiaksemme asukkaidemme terveydestä, korostamme, että erityisesti koronavirustilanteen aikana on tärkeää siivota asunto erityisen hyvin ennen muuttoa. Myös kodin erilaiset kosketuspinnat, kuten esimerkiksi pöytäpinnat, vesihanat, valaisimien painikkeet ja ovenkahvat, on hyvä puhdistaa pesuaineella.

Ohjeet muuttosiivoukseen

Asunnon esittely

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota asuntoesittelyiden järjestelyihin. Olemme palanneet henkilökohtaisiin asuntoesittelyihin paikan päällä, mutta myös videoesittely onnistuu tarvittaessa. Tilanteen mukaan voimme sopia myös asukkaan tuottamasta kuva- tai videoesittelystä.

Turvallisuussyistä kohteilla tapahtuvat esittelyt pidetään mahdollisimman lyhyinä. Esittelyissä noudatetaan THL:n ohjeistuksen mukaista turvaväliä ja käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Sairaana esittelyyn ei sovi osallistua ja kiitos, kun käytät maskia.

Avainkuriiri-palvelu

Tee muutostasi helpompaa. Säästät aikaa ja vaivaa tilaamalla uuden kotisi avaimen sinulle sopivaan paikkaan! Voit myös helpottaa poismuuttoasi ja pyytää avaimillesi noudon sinulle sopivasta paikasta. Palvelu on käytössä pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.