Ohjeita ja tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Suhtaudumme koronavirukseen vakavasti ja huolehdimme henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaan. Asiakastapaamiset pyritään hoitamaan digitaalisten palveluidemme kautta. Asukkaille on käytössä My Lumo -palvelu. Uudet asiakkaat voivat vuokrata asunnon vaivattomasti Lumo-verkkokaupasta.

Kokoamme näille sivuille ajantasaisen tiedon koronaviruksen vaikutuksista asumiseen ja palveluihimme. Lue alta tarkemmat ohjeemme asukkaille, muuttajille sekä ravintola- ja kahvilavuokralaisille.

Information on the effects of the coronavirus in other languages ​​(Estonian, Russian, French, Spanish, Somali, Arabic)

Tietoa ja toimintaohjeita

Yhteydenotot

Lumo-kotikeskukset ympäri Suomen on suljettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Asukkaamme tavoittavat meidät parhaiten My Lumo -palvelun kautta: lumo.fi/mylumo

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa akuuteissa asumiseen ja vuokraamiseen liittyvissä asioissa ma-ke ja pe klo 8-16 sekä to klo 9.30-16 myös lumo.fi chatin kautta ja sähköpostitse: asiakaspalvelu@lumo.fi.  

Otathan yhteyttä vain kertaalleen ja yhtä kanavaa käyttämällä. Näin varmistamme mahdollisimman nopean palvelun kiireellisille avuntarvitsijoille asiakaspalvelun ruuhkautuessa koronavirustilanteen aikana.

My Lumo: lumo.fi/mylumo
Sähköposti: asiakaspalvelu@lumo.fi
Puh. 020 508 5000 (8,4 snt/min)
Ma-ke, pe 8-16, to 9.30-16