Ohjeita ja tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Suhtaudumme koronavirukseen vakavasti. Huolehdimme henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden terveydestä ja hyvinvoinnista seuraamalla viranomaisten suosituksia ja toimimalla niiden mukaisesti.

Asiakastapaamiset onnistuvat sekä kasvokkain hyviä hygieniakäytäntöjä noudattaen että digitaalisesti. Asukkaiden käytössä on My Lumo -palvelu, jonka kautta asumiseen liittyvät asiat hoituvat ketterästi. Uuden kodin vuokraus onnistuu näppärästi Lumo-verkkokaupasta.

Kokoamme näille sivuille ajantasaisen tiedon koronaviruksen vaikutuksista asumiseen ja palveluihimme. Lue alta tarkemmat ohjeemme asukkaille ja muuttajille. Asukkaille tiedotamme muutoksista myös My Lumo -palvelun kautta.

Alueellista tietoa koronavirustilanteesta, suosituksista ja rajoituksista löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta: thl.fi/alueet (suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi).

Information on the effects of the coronavirus in other languages ​​(Estonian, Russian, French, Spanish, Somali, Arabic)

Tietoa ja toimintaohjeita

Yhteydenotot

Lumo-kotikeskukset ympäri Suomen on suljettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Asukkaamme tavoittavat meidät parhaiten My Lumo -palvelun kautta: lumo.fi/mylumo

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa akuuteissa asumiseen ja vuokraamiseen liittyvissä asioissa ma-ke ja pe klo 8-16 sekä to klo 10-16 myös lumo.fi chatin kautta ja sähköpostitse: asiakaspalvelu@lumo.fi.  

Otathan yhteyttä vain kertaalleen ja yhtä kanavaa käyttämällä. Näin varmistamme mahdollisimman nopean palvelun kiireellisille avuntarvitsijoille asiakaspalvelun ruuhkautuessa koronavirustilanteen aikana.

My Lumo: lumo.fi/mylumo
Lumo.fi chat (Kysyttävää?-painike sivun oikeassa reunassa)
Sähköposti: asiakaspalvelu@lumo.fi
Puh. 020 508 5000 (8,4 snt/min)
Ma-ke, pe 8-16, to 10-16