Uusi vuosi uudessa kodissa – vuokraa Lumo-koti ja voita 1 000 euron lahjakortti!

Aika kääntää elämässä sivua ja aloittaa uusi vuosi unelmiesi kodissa? Lumo-kodit tarjoavat kaupunkielämistä parhaimmillaan. Lumo-kodeissa asut vaivattomasti ja turvallisesti vailla turhia huolia ja saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan Lumo-kodin – olipa se sitten uutuuttaan hohteleva unelmakoti, peruskorjattu klassikko tai muuten juuri sinun elämääsi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva koti kaupunkien parhailla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tee päätös nyt ja vuokraa Lumo-koti, niin osallistut arvontaan ja voit voittaa 1 000 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin!

Tutustu, ihastu ja vuokraa helposti paras koti!

Löydä uusi kotisi

Vuokraa Lumo-koti ja osallistut lahjakortin arvontaan!

Vuokratessasi Lumo-kodin 31.1.2022 mennessä verkkokaupastamme tai myyntineuvottelijamme kautta osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 1 000 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin.

Arvonnan osallistumisaika on 3.12.2021–31.1.2022. Voittaja arvotaan 8.2.2022, ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajalle helmikuun 2022 aikana. Tutustu arvonnan yleisiin sääntöihin.

Vuokraa itse koti verkkokaupasta - tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman erillisiä hakemuksia, odottelua ja välikäsiä.

Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokaupasta vuokranneille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi kodin etsinnässä?

Jos et löydä sopivaa kotia verkkokaupasta, voit myös lähettää meille yhteystietosi ja autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin millaista kotia etsit täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja lähettämällä sen meille. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan Lumo-kodin löydyttyä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lumo-asukkaana saat monipuolisia palveluita ja etuja

Koti on muutakin kuin seinät. Monipuolisten asukaspalveluidemme, elämää helpottavien lisäpalveluiden ja kumppanietujen avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy huippunopea laajakaistayhteys. Halutessasi voit tehdä kodistasi omannäköisen – saat meiltä maksutta sävytetyt sisustusmaalit ja välineet omatoimiseen pintaremonttiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita Lumo-koteihin.

Lue lisää

Helpota muuttokiireitä tilaamalla muuttoapua

Haluamme tehdä muutostasi Lumo-kotiin mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voit tilata kauttamme edullisesti ammattimaista muuttoapua, jolloin yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi tai vuokraa sinulle muuttolaatikot ja nokkakärryn ketterää omatoimimuuttoa varten.

Myös muuttosiivous tai avainkuriiripalvelu järjestyy kätevästi kauttamme.

Tutustu ja tilaa

Tilaa Lumo-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää ensimmäisten joukossa uusimmista Lumo-kodeista, tapahtumista ja palveluistamme.

Tilaa uutiskirje
235x174