kodikas2_16.jpg

#Kodikas-kilpailu

Lumo-kodit järjestää Instagram-tilillään 27.5.- 30.5.2016 käytävän kilpailun, jossa kaikkien kuvan alle vastanneiden kesken arvotaan viisi jäätelölahjakorttia R-kioskille (voimassa 31.8. asti). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon voittajat ilmoitetaan 30.5. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenet, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Kilpailun järjestää Lumo-kodit. Lumo on osa VVO-konsernia.

Osallistuminen ei edellytä Lumon asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Otamme yhteyttä arvonnan voittajiin Instagram-kommentilla tililtä @Lumokoti, jonka jälkeen palkinnon lunastamisesta sovitaan sähköpostitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän kuluessa, arvotaan toinen voittaja.

Kilpailu on voimassa 27.5.- 30.5.2016. Lumo varaa oikeuden lopettaa kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Lumo maksaa palkinnon toimittamisesta koituvat posti- ja toimituskulut osoitteeseen Suomessa. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista.

VVO:n henkilökunta suorittaa arvonnan. Arvonnassa voidaan sivuuttaa huonotapaiset kommentit.
Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima.

Lisätietoa: .