LumoLab_cover_728px.jpg

Mikä on LumoLab?

Tulevaisuus on meidän kaikkien omissa käsissä. Tässä ryhmässä voit vaikuttaa tulevaisuuden asumisen ratkaisuihin. LumoLab on Lumo-asuntojen uusi Facebook-ryhmä, jossa asumisesta ja asumisen palveluista kiinnostuneet voivat vaikuttaa kotimaisen kodin kehityssuuntiin.

Miten esimerkiksi kaupungistuminen, digitalisoituminen, yhteisöllisyys ja ekotehokkuus näkyvät jatkossa asumisen perusratkaisuissa? Miten huomioimme kestävästi luonnonilmiöt kuten ilmastonmuutoksen? Mikä ja millainen on vaikkapa On Demand -sauna ja onko tulevaisuuden nuoren parin haaveissa oman auton sijaan yhteiskäyttöauto?

LumoLab-ryhmässä julkaistaan tulevaisuuden kestävän asumisen ja asumispalveluiden aiheita kommentoitaviksi. Aiheet kumpuavat Lumo-asuntojen oman palvelukehityksen lisäksi ulkopuolisten asiantuntijoiden ja opiskelijoiden työstä.

Paremman asumisen tavoite on yhteinen, anna siis äänesi kuulua sen puolesta!

Ryhmän päätoimittajana toimii vastuuviestinnän asiantuntija Nina Alivirta (nina.alivirta@vvo.fi), joka vastaa kysymyksiin arkipäivisin klo 09:00-16:00 välisenä aikana ja viimeistään seuraavana työpäivänä.

Tule mukaan keskustelemaan!
http://www.facebook.com/lumolab