Lumo-palvelut

Paketteja ja palveluita oman talon aulasta

Hernesaarenkatu 17:n Lumo-asukkaiden käytössä on SmartPost-lokerikko, johon Posti toimittaa asukkaiden tilaamat lähetykset. Talon ala-aulassa sijaitsevasta lokerikosta toimitukset on kätevä poimia itselle sopivaan aikaan.

235x174

Asuin- tai toimistorakennuksiin tarkoitettu SmartPost-lokerikko on samantyyppinen kuin pakettiautomaatit, jotka ovat tuttuja esimerkiksi kauppakeskuksista. Toimintaperiaatekin on sama: Posti toimittaa paketit lukittuihin lokeroihin, ja vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen. Siitä käy ilmi, mihin lokeroon paketti on saapunut ja millä avauskoodilla lokeron oven saa auki.

Kiireisen verkko-ostajan pelastus

Helsingin Hernesaarenkatu 17:n asukas Laura Lohi arvostaa kaikenlaisia aikaa ja vaivaa säästäviä palveluita.

Laura Lohi shoppaa mielellään verkossa, ja silloin SmartPost-lokerikko oman talon alakerrassa on tosi hyvä juttu.

– Olen nettiostaja, enkä pidä kaupoissa juoksemisesta. Mieluummin käytän vapaa-aikani urheillen kuin ostoskeskuksissa haahuillen.

Tästä syystä oman talon aulatiloihin sijoitettu SmartPost tuntuu arkea helpottavalta palvelulta. Kun palvelu on lähellä, ei pakettien noutoonkaan kulu ylimääräistä aikaa.

Palvelu toimii myös toisinpäin: jos esimerkiksi nettikaupasta on tullut hankittua vääränlainen tuote, asukas voi palauttaa sen näppärästi SmartPostin välityksellä. Lokerikossa on myös lähtevälle postille omat laatikot, joihin voi sujauttaa valmiiksi maksetut kirjeet, paketit tai vaikka postikortit.

SmartPostista aterioita ja puhdasta pyykkiä

Laura Lohi kertoo hankkivansa verkkokaupoista etenkin kosmetiikkaa, mutta myös vaatteita ja pientavaraa kotiin.

– Olen kiireinen kaupunkilainen, joten teen ostoksia mieluiten netissä juuri silloin, kun minulla on aikaa, olipa viikonpäivä tai vuorokaudenaika mikä tahansa.

Paitsi tuotteiden tilaaminen, myös erilaisten palveluiden saaminen SmartPost-lokeron välityksellä kiinnostaa:

Kiireisenä kaupunkilaisena Laura Lohi toivoo, että SmartPost-palveluja laajennettaisiin edelleen.

– Toivon, että SmartPostia kehitettäisiin edelleen, jotta sen avulla voisi tilata enemmänkin tuotteita ja palveluita aivan kodin ääreen, Lohi pohtii.

Esimerkiksi monet ruokapalvelun tarjoajat tekevät yhteistyötä Postin kanssa ja valmiita ruoka-annoksia voi tilata verkosta Postin kuljetettavaksi SmartPost-lokeroihin ilman, että kylmäketju katkeaa. Toimituksen saavuttua asiakas saa viestin, jotta tämä tietää noutaa tilaamansa annoksen kotitalonsa ala-aulan lokerosta.

Palveluiden repertuaari laajeneekin jatkuvasti.

Myös Helsingin Koirasaarentie 23:ssa sijaitsevan Lumo-talon aulatiloissa on SmartPost-lokerikko.

Tutustu Lumo-kotien SmartPost-palveluihin

Lue lisää
235x174235x174

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu