Hyödynnä Lumo Black Weeks etusi ja vuokraa kampanjakoti – saat 300 euron kerta-alennuksen vuokrasta!

Lumo-kodit tarjoavat kaupunkielämistä parhaimmillaan. Lumo-kodeissa asut vaivattomasti ja turvallisesti vailla turhia huolia ja saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja.

Lumo Black Weeks -etuna tarjoamme valikoiduista Lumo-kodeista nyt 300 euron kerta-alennuksen haluamasi kuun vuokrasta, kun vuokraat Black Week-kampanjatunnuksella merkityn kodin verkkokaupassamme 22.11.-3.12.2021. Käytännön ohjeita alennuksen hyödyntämisestä saat myyntineuvottelijaltamme heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä.

Tutustu Lumo-kotien monipuoliseen valikoimaan ja löydä oma unelmakotisi vaikkapa Lumo Black Week -kampanjakotien joukosta! Toimithan ripeästi, sillä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan.

Hyödynnä etu ja vuokraa nyt

Vuokraa itse koti verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman erillisiä hakemuksia, odottelua ja välikäsiä.

Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokaupasta vuokranneille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi kodin etsinnässä?

Jos et löydä sopivaa kotia verkkokaupasta, voit myös lähettää meille yhteystietosi ja autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin millaista kotia etsit täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen meille, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan Lumo-kodin löydyttyä.

Jätä yhteystietosi

Lumo-asukkaana saat monipuolisia palveluita ja etuja

Koti on muutakin kuin seinät. Monipuolisten asukaspalveluidemme, elämää helpottavien lisäpalveluiden ja kumppanietujen avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy huippunopea laajakaistayhteys. Halutessasi voit tehdä kodistasi omannäköisen – saat meiltä maksutta sävytetyt sisustusmaalit ja välineet omatoimiseen pintaremonttiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita Lumo-koteihin.

Lue lisää

Helpota muuttokiireitä tilaamalla muuttoapua

Haluamme tehdä muutostasi Lumo-kotiin mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voit tilata kauttamme edullisesti ammattimaista muuttoapua, jolloin yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi tai vuokraa sinulle muuttolaatikot ja nokkakärryn ketterää omatoimimuuttoa varten.

Myös muuttosiivous tai avainkuriiripalvelu järjestyy kätevästi kauttamme.

Tutustu ja tilaa