Hyödynnä 300 euron vuokraetu ja vuokraa uusi kotisi nyt!

Jätä tänä vuonna ostoähky muille ja vuokraa sen sijaan uusi koti. Koska tavara ei tee onnelliseksi. Koti tekee.

Lumo Black Week -etuna tarjoamme valikoiduista Lumo-kodeista 300 euron kertaedun haluamasi kuun vuokrasta, kun vuokraat kampanjatunnuksella merkityn kodin verkkokaupassamme 21.-30.11.2022. Käytännön ohjeita edun hyödyntämisestä saat myyntineuvottelijaltamme heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä.

Tutustu kampanjakoteihimme ja nappaa unelmakotisi ennen muita! Toimithan ripeästi, sillä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan.

Hyödynnä etu ja vuokraa nyt

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan

Lumo-kodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja ympäristöystävällistä asumista kaupunkien parhaimmilla paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Lumo-asukkaana käytössäsi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja, joiden avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy huippunopea laajakaistayhteys. Maksuttomilla sisustusmaaleilla voit helposti tehdä Lumo-kodistasi omannäköisen. Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita.

Lue lisää

Vuokraa koti verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman erillisiä hakemuksia, odottelua ja välikäsiä. Vuokravakuuskin on pyöreät nolla euroa.

Haluamme varmistaa, että todella viihdyt uudessa kodissasi. Siksi tarjoamme verkkokaupasta vuokranneille 100 % tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaista palvelua kodin etsinnässä?

Mikäli et löydä sopivaa kotia verkkokaupasta, voit myös lähettää meille yhteystietosi ja autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin, millaista kotia etsit täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen meille. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan Lumo-kodin löydyttyä.

Jätä yhteystietosi

Helpota muuttokiireitä tilaamalla muuttoapua

Haluamme tehdä muutostasi Lumo-kotiin mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voit tilata kauttamme edullisesti ammattimaista muuttoapua. Yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi tai vuokraa sinulle muuttolaatikot ja nokkakärryn ketterää omatoimimuuttoa varten.

Myös muuttosiivous tai avainkuriiripalvelu järjestyy kätevästi kauttamme.

Tutustu ja tilaa