Vuokraa nyt unelmiesi Lumo-koti ja voita 500 euron arvoinen sisustuslahjakortti Vepsäläiseen

Lumo-kodit tarjoavat kaupunkielämistä parhaimmillaan. Lumo-kodeissa asut vaivattomasti ja turvallisesti vailla turhia huolia ja saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan Lumo-kodin – olipa se sitten uutuuttaan hohteleva unelmakoti, peruskorjattu klassikko tai muuten juuri sinun elämääsi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva koti monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Upouusia Lumo-koteja valmistuu lisää jatkuvasti. Tutustu ja vuokraa omasi!

Tutustu Lumo-kotien valikoimaan

Vuokraa maaliskuussa ja osallistut lahjakortin arvontaan!

Vuokratessasi Lumo-kodin maaliskuun aikana verkkokaupastamme tai asiakaspalvelumme avulla osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 500 euron arvoisen sisustuslahjakortin Vepsäläiseen.

Arvonnan osallistumisaika on 1.-31.3.2021. Voittaja arvotaan 6.4.2021, ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajalle huhtikuun aikana. Tutustu tarkempiin Lumo-kotien arvontasääntöihin.

Vuokraa heti itse verkkokaupasta - tyytyväisyystakuulla.

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman odottelua ja välikäsiä, ja vuokravakuus on pyöreät nolla euroa. Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi kodin etsinnässä?

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen, niin autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin asunnon tarpeestasi täyttämällä hakemuslomakkeen tiedot, jätä hakemus ja olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan asunnon löydyttyä.

Lähetä hakemus