Vuokraa unelmiesi Lumo-koti ja voit voittaa vuoden kotisiivoukset!

Aloita tänä kesänä uusi elämäntapa! Se alkaa, kun vuokraat Lumo-kodin, jossa pääset nauttimaan elämisen mielenrauhasta ja verrattomista lumolaisen palveluista. Ja kun vuokraat kotisi nyt, osallistut arvontaan ja voit voittaa kesän siisteimmän palkinnon – vuoden kotisiivoukset. Mikäpä sen mukavampaa!

Lumo-kodissa asut vaivattomasti ja turvallisesti vailla turhia huolia. Saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä asukasetuja. Lumolaisena apunasi on talon oma isännöitsijä ja koko joukko muita asumisen ammattilaisia, jotka pitävät huolen siitä, että sinulla olisi Lumo-kodissasi mahdollisimman hyvä olla. Nurmikonleikkuun sijaan voit nauttia elämästä ja lämpimistä kesäpäivistä.

Vuokraa helposti paras koti ja ihastu iäksi!

Löydä uusi kotisi

Vuokraa Lumo-koti ja osallistut arvontaan!

Vuokratessasi Lumo-kodin 27.6-15.8.2022 välisenä aikana verkkokaupastamme tai myyntineuvottelijamme kautta osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa vuoden kotisiivoukset. Palkinto sisältää 13 kpl 4 tunnin siivouskertaa, jotka voit hyödyntää valitsemanasi ajankohtana vuoden aikana. Palkinnon arvo on noin 3 000 euroa.

Arvonnan osallistumisaika on 27.6.–15.8.2022. Voittaja arvotaan 18.8.2022, ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajalle elokuun 2022 aikana. Tutustu arvonnan yleisiin sääntöihin.

Lumolaisena saat käteviä palveluita ja etuja

Koti on muutakin kuin seinät. Lumolaisena käytössäsi on monipuolisesti elämää helpottavia palveluita ja kumppanietuja, joiden avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Muuttoa uuteen Lumo-kotiisi voit helpottaa hyödyntämällä käteviä muuttopalveluitamme. Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy myös huippunopea laajakaistayhteys. Halutessasi voit tehdä kodistasi omannäköisen – saat meiltä maksutta sävytetyt sisustusmaalit ja välineet omatoimiseen pintaremonttiin. Myös kaikenkarvaiset lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Lumo-koteihin!

Lumolaiseen elämäntapaan voit tutustua lähemmin asukastarinan kautta.

Lue lisää

Koteja kuin jäätelömakuja kesällä – valitse omannäköinen koti

Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiin ja elämäntyyliisi sopivan Lumo-kodin – olipa se sitten uutuuttaan hohteleva unelmakoti, peruskorjattu klassikko, lemmikkiystävällinen koti lenkkipolkujen äärellä tai muuten juuri sinulle parhaiten sopiva koti kaupunkien parhailla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Lumo-verkkokaupasta löydät helposti kodin, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu Lumo-kotien valikoimaan

Vuokraa heti suoraan verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla

Unelmakoti kiikarissa ja valmiina vuokraamaan? Lumo-verkkokaupassa asunnon vuokraaminen onnistuu helposti. Voit vuokrata asunnon nyt myös varausmaksulla. Lisäksi tarjoamme kaikille verkkokauppavuokraajille 100 % tyytyväisyystakuun.

Vuokrattuasi asunnon järjestämme sinulle asuntonäytön. Näin voit varmistua, että viihdyt uudessa kodissasi. Vuokravakuus on pyöreät 0 euroa.

Näin vuokraat Lumo-kodin

Voimmeko olla avuksi kodin etsinnässä?

Jos ei sopivaa kotia löydy omin avuin, on apu lähelläsi.

Jätä meille yhteystietosi ja kerro millaista kotia etsit, niin autamme löytämään juuri sinulle sopivan Lumo-kodin. Helppoa, eikö vain?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa Lumo-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää ensimmäisten joukossa uusimmista Lumo-kodeista ja palveluista.

Tilaa nyt
235x174