Vuokraa nyt unelmiesi Lumo-koti ja voita 1000 euron arvoinen lahjakortti Giganttiin!

Lumo-kodit tarjoavat kaupunkielämistä parhaimmillaan. Lumo-kodeissa asut vaivattomasti ja turvallisesti vailla turhia huolia ja saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan Lumo-kodin – olipa se sitten uutuuttaan hohteleva unelmakoti, peruskorjattu klassikko tai muuten juuri sinun elämääsi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva koti kaupunkien parhailla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu, ihastu ja vuokraa helposti paras koti!

Tutustu Lumo-kotien valikoimaan

Vuokraa Lumo-koti ja osallistut lahjakortin arvontaan!

Vuokratessasi Lumo-kodin 31.7.2021 mennessä verkkokaupastamme tai asiakaspalvelumme avulla osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 1000 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin.

Arvonnan osallistumisaika on 14.6.–31.7.2021. Voittaja arvotaan 10.8.2021, ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajalle elokuun 2021 aikana. Tutustu arvonnan yleisiin sääntöihin (rules in English).

Vuokraa heti suoraan verkkokaupasta - tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman odottelua ja välikäsiä, ja vuokravakuus on pyöreät nolla euroa. Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Lumo-koti opiskelijalle – vuokraa yksin tai yhdessä

Vuokra-asuminen on joustava ja helppo vaihtoehto erityisesti muuttuvassa elämäntilanteessa, kuten vaikkapa opiskelupaikan löydyttyä vieraalta paikkakunnalta. Lumo-verkkokaupasta voit vuokrata kodin helposti yksin tai vaikkapa kimpassa ystävän kanssa.

Parasta on, että voit huoletta jatkaa asumista omassa tutussa kodissasi vielä opintojen päätyttyä tai halutessasi vaihtaa helposti toiseen Lumo-kotiin.

Lue lisää

Lumo-asukkaana saat monipuolisia palveluita ja etuja

Koti on muutakin kuin seinät. Monipuolisten asukaspalveluidemme, elämää helpottavien lisäpalveluiden ja kumppanietujen avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy huippunopea laajakaistayhteys. Halutessasi voit tehdä kodistasi omannäköisen – saat meiltä maksutta sävytetyt sisustusmaalit ja välineet omatoimiseen pintaremonttiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita Lumo-koteihin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi kodin etsinnässä?

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen, niin autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin asunnon tarpeestasi täyttämällä hakemuslomakkeen tiedot. Jätä hakemus ja olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan asunnon löydyttyä.

Lähetä hakemus

Tilaa Lumo-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää ensimmäisten joukossa uusimmista Lumo-kodeista, tapahtumista ja palveluistamme.

Tilaa uutiskirje
235x174