Search

Valpuri Innamaan katu 12 F 80

Varissuo, 20610 Turku

 • 848 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 79,5
 • 3. floor (/4)
 • Apartment building, 3H+K,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

The apartment is vacant

The following Lumo benefits are included in your rent

Walk-in closet, bathroom, heated storage, smoking forbidden indoors

This apartment has a satisfaction guarantee.

 • When you rent an apartment online, our sales negotiator will contact you and arrange a showing. After that, you can change for another Lumo home free of charge if this apartment does not meet your needs.
 • If we are unable to find a perfect home for you, you can also cancel the tenancy agreement after the showing. In this case we will refund the first month’s rent in next working day.
Read more
 • Vuokrattavana kolmio Varissuolta

   

  Tämä Lumo-vuokrakoti sijaitsee hyvällä alueella Varissuon laidalla. Tu­run kes­kus­taan on matkaa noin 6 km. Va­ris­suon mo­ni­puo­li­set pal­ve­lut ovat ly­hyen kä­ve­ly­mat­kan pääs­sä. Varissuolta on myös erinomaiset joukkoliikenneyhteydet muualle kaupunkiin.

  Tilavan pohjaratkaisun ansiosta asunto on helppo sisustaa oman maun mukaan. Lasitetetulta parvekkeelta on näkymät vehreälle sisäpihalle, josta  voit ihailla vuodenaikojen vaihtelua. Vaatehuone tuo mukavasti säilytystilaa asuntoon. Asunnon lattiamateriaaleina on  muovimattoa/laminaattia. Kodikkaassa keittiössä on runsaasti säilytys ja työtilaa, myös ruokapöytä mahtuu hyvin, kaapistot ovat vaaleat ja tasot tumman puunväriset. Varusteina on liesi ja jääkaappipakastin. Astianpesukoneelle on liitäntä. Keittiöön on kuvien ottamisen jälkeen asennettu laminaatti. Seinät on maalattu. Kuvien ottamisen jälkeen olohuoneen seinistä on myös poistettu tapetti ja ne on maalattu. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on pesukoneelle liitäntä.

  Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

   

Facilities & Lumo benefits

House information

Valpuri Innamaan katu 12

Viihtyisä kerrostalokohde sijaitsee Itäkeskuksen palveluiden lähellä. Taloissa on suoritettu julkisivukorjaus 2007. Kaikki parvekkeet on lasitettu. Asukkaiden käytössä on muun muassa kuivaushuone ja kerhotila. Auton säilytystä varten asukkaat voivat varata autopaikan pihasta tai katoksesta. Sähkö sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut

 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1977
 • Energy rating
  D2007
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): DNA
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, sauna, laundry room, drying room, storage cages, air-raid shelter
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Rent without worries, we offer you a satisfaction guarantee!

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online or your needs.

Read more

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits