Search

Käsityöläiskatu 6 A 39

Keskusta, 20100 Turku

 • 899 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 56,5
 • 4. floor (/7)
 • Apartment building, 2H+K+S,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

Vacant on 1.11.2020

The following Lumo benefits are included in your rent

Walk-in closet, bathroom, heated storage, smoking forbidden indoors

This apartment has a satisfaction guarantee.

 • You can cancel the tenancy agreement at the time of the first visit to the apartment if it does not suit your needs.
 • If you cancel the tenancy agreement we will refund the first month’s rent in next working day.
Read more
 • Saunallinen vuokra-asunto Turun keskustassa

  Tilava, hissillisessä 7-kerroksisessa talossa sijaitseva 4. kerroksen viihtyisä 56,5-neliöinen saunallinen kaksio. Asunto jää kivasti talon kulmaan ja asunto on hyvin valoisa, koska myös päätyikkunoista tulvii valoa asuntoon. Asunnon pohjaratkaisu on avara keittiö-olohuonetilalla ja mukavan kokoisella makuuhuoneella, jossa myös tilava vaatehuone. Keittiössä on raikkaan valkoinen kaapisto, tummanharmaa laminaattityötaso sekä harmaa välitilan levytys. Keittiöstä löytyy hyvin kaappitilaa, liesi ja jää-pakastinkaappi. Astianpesukonetta varten keittiössä on tila ja varaus. Asuinhuoneiden lattiat ovat lämpimän sävyistä tammilaminaattia, kylpyhuoneen lattia on harmaata laattaa. 

  Asunnossa on parveke Käsityöläiskadun suuntaan. Ikkunoissa on verhokiskot valmiina. Ikkunanäkymät ovat avarat ja kaupunkimaiset Turun ydinkeskustan suuntaan. Kaikista ikkunoista avautuu eläväinen kaupunkimaisema.

  Asukas voi halutessaan maalata asunnon seinät toivomallaan maalisävyllä – me tarjoamme maalit, pelit ja pensselit työhön. Lemmikit ovat tähänkin Lumo-kotiin tervetulleita. Lue lisää asukaseduista osoitteessa Lumo.fi/edut.


  Voit tehdä My Lumo -palvelussa kätevästi ympäristöystävällisen sähkösopimuksen ja hoitaa kaikki asumiseen liittyvät asiasi: Lumo.fi/MyLumo

  Asunnossa asutaan ja seinissä voi olla tavallisia asumisen jälkiä – voit tilata maksuttomat sisustusmaalit tarvikkeineen vaikka kotiovellesi.

Facilities & Lumo benefits

House information
Yliopistonkatu 35, Käsityöläiskatu 6

Tämän kolmesta rakennuksesta muodostuvan kohteen suurin valtti on loistava sijainti aivan Turun ydinkeskustassa. Keskustan palvelut, tapahtumat ja harrastusmahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä ja jokirantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Omaleimaisuutta kohteeseen tuo kolmesta talosta keskimmäinen, tunnelmallinen puutalo, joka sijaitsee Käsityöläiskadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Puutalo on sähkölämmitteinen ja lisäksi asuntoja voi lämmittää kakluuneilla.

Lisäksi talojen sisäpiha on rauhallinen ja vehreä. Se toimii hyvänä rentoutumispaikkana keskellä kaupungin kiirettä. Sisäpihalla on myös leikkipaikka lapsille.

Suurimmassa osassa asuntoja on tilavat parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone, pyöräsuoja ja kerhotila. Kerhotilassa voi järjestää esimerkiksi lapsen syntymäpäiväjuhlia. Auton säilytykseen kohteessa on varattavissa ulko- ja hallipaikkojaLumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut

 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1995
 • Energy rating
  B2007
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): DNA
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, drying room, storage cages, air-raid shelter
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Rent without worries, we offer you a satisfaction guarantee!

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online or your needs.

Read more

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits