Tuusula Bostoninkaari 2
Kaupunkitarinoita

Uusi koti Tuusulasta

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Entisen Amerin tupakkatehtaan mailla seisoo kolme nelikerroksista asuintaloa.

Bostoninkaari 2

Tuusulan Sula on rauhallinen asuinalue lähellä Hyrylän palveluja. Sulasta hurauttaa Helsinkiin omalla autolla puolessa tunnissa, ja Hyrylästä julkinen liikenne kulkee sujuvasti niin pääkaupungin suuntaan kuin Keravalle, Hyvinkäälle ja Järvenpäähänkin.

Bostoninkaari 2:n kodit ovat vaaleita ja valoisia. Keittiön kalusteisiin kuuluu muun muassa astianpesukone, keraaminen keittotaso, kalusteisiin upotettava uuni sekä jääkaappipakastin tai erillinen jääkaappi ja pakastin. Parvekkeet ovat lasitettuja ja kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Bostoninkaari 2:n kerrostaloasunnot ovat loistava vaihtoehto lapsiperheille, sillä taloissa on pienempien kotien lisäksi 8 kolmiota sekä 8 neliötä. Piha-alueella on kaksi leikkipaikkaa, ja lähiseudun maastot tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja lenkkeilyyn.

Lue lisää ja hae uutta kotia: www.lumo.fi/bostoninkaari2

Bostoninkaari 2

Palvelut

Päiväkodit, koulut ja päivittäistavarakauppa ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppaan matkaa on alle kilometri, lähimpään päiväkotiin 700 metriä ja alakouluun reilu kilometri. Alle 30 kilometrin matka Helsingin keskustaan taittuu omalla autolla nopeasti moottoritietä.

Koska

Bostoninkaaren kodit valmistuivat alkuvuodesta 2017.

Kenelle

Rauhallista ja luonnonläheistä asumista arvostavalle. Asuntoja on yksiöistä neliöihin, eli sopiva koti löytyy sekä yksin asuvalle, pariskunnalle että isollekin perheelle.

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.