Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja osallistu Tuska-festarilippujen arvontaan!

Etsi Lumo-verkkokaupasta Tuska-festariliput ja osallistu arvontaan.

Kisan säännöt

Arvontaan voit osallistua etsimällä Lumo-verkkokaupasta Tuska-festariliput ja tilaamalla Lumo-uutiskirjeen sähköpostiisi. Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan viisi kolmen päivän lippupakettia kahdelle (arvo 258€/lippupaketti) Tuska-festareille Helsinkiin 29.6.–1.7.2018. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailu on voimassa 4.–20.6.2018. Palkinnon voittajille ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostilla 21.6.2018.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Osallistua voivat kaikki yli 18-vuotiaat.

Arvonnan järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa arvonnan tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiin. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Kojamo. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima.

Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi.

Siirry etsimään festarilippuja >>