Lumo-kodit Reelinkikatu
Kaupunkitarinoita

Persoonallisia pohjaratkaisuja uusiin Lumo-koteihin Espooseen

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Vauhdilla kehittyvään Espoon Saunalahteen on kohoamassa nuorekkaita Lumo-koteja.

Saunalahdenkatu 2 ja Reelinkikatu 2

Samalla tontilla sijaitseviin Saunalahdenkadun ja Reelinkikadun taloihin valmistuu syksyllä 2018 yhteensä 100 upouutta asuntoa monenlaisten asukkaiden tarpeisiin.

Lumo-kodit Reelinkikatu

Saunalahdenkatu 2:n talo on muodoltaan kaareva, ja sen kulma-asuntojen yksilölliset pohjaratkaisut sopivat niille, jotka haluavat kotiinsa yksilöllisiä yksityiskohtia. Modernin Reelinkikatu 2:n kahdessa ylimmässä kerroksessa on puolestaan komea, musta laatikkomainen muoto, minkä myötä osaan ylimpien kerrosten Lumo-kodeista kuuluu kaksikin suurta parveketta.

Kummankin talon asuntojen pintamateriaaleissa toistuvat valkoinen ja harmaa, ja lattiat ovat tyylikästä tammilaminaattia. Jokaisen keittiön varusteluun kuuluu lattialiesi, astianpesukone sekä jääkaappipakastin tai erilliset jää- ja pakastinkaapit.

Molemmissa taloissa on asukaskäytössä pesutupa, sauna sekä Lumo Lounge -kerhotila. Oleskelu- ja leikkialueet sijaitsevat sisäpihalla, ja pysäköintitilaa on pihakannen alla hallissa.

Lue lisää ja hae uutta kotia: Lumo.fi/saunalahdenkatu2 sekä Lumo.fi/reelinkikatu2 tai vuokraa heti: Lumo.fi/verkkokauppa

Palvelut

Aivan Saunalahdenkatu 2:n ja Reelinkikatu 2:n vieressä sijaitsee ruokakauppa ja uusi Saunalahden koulu, jossa toimivat kaikki peruskoulun luokat. Koulun yhteydessä on myös kirjasto. Kivenlahden venesatamaan ja uimarannalle on 2,5 kilometriä.

Koska

Asunnot valmistuvat syksyn 2018 aikana, ja niiden vuokraus alkoi huhtikuussa.

Kenelle

Ennakkoluulottomille arkkitehtuurin arvostajille. Asunnoissa on valinnanvaraa kaikenkokoisille ruokakunnille.

Asunnot

Yksiöt 32,5–43 m², 27 kpl

Kaksiot 41,5–58,5 m², 43 kpl

Kolmiot 54,5–77 m², 26 kpl

’Neliöt 83,5 m², 4 kpl (Reelinkikatu 2)

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.