My Lumo -käyttäjäkysely – Arvonnan säännöt

HUOM! Olemme jatkaneet arvonnan voimassaoloaikaa. Uusi voimassaoloaika on 4.2.-17.3.2019 ja arvonta suoritetaan 19.3.2019 mennessä.

————————————————————————————————————————————-

Kojamo Oyj (y-tunnus: Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki) järjestää asiakkailleen arvonnan 4.2.-17.3.2019.

Kaikkien arvontaan osallistuvien kesken arvotaan 50 kpl kahden leffalipun paketteja Finnkinon elokuvateattereihin. Yhden paketin arvo on noin 19,90 €.

Arvontaan voivat osallistua ne Kojamon asukkaat, joilla on käytössään asukkaille suunnattu uusi My Lumo -verkkopalvelu arvontajanjakson aikana, ja jotka täyttävät palvelua koskevan sähköisen käyttäjäkyselyn sekä sen yhteydessä olevan arvontalomakkeen. Saatuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajan sekä mahdollisen myöhemmin toteutettavan käyttäjätutkimuksen osallistujien kontaktoimiseksi, mikäli käyttäjä on antanut tähän luvan.

Arvonta suoritetaan 19.3.2019 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinnot postitetaan voittajille arvontalomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kojamo Oyj vastaa mahdollisista arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Kojamo Oyj:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kojamo Oyj ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Kojamo Oyj pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.