Lumo-asukkaille etuja ja alennuksia Lainalaatikon muuttotarvikkeista.
Lumo on enemmän

Muutto edessä?

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Kodin vaihtaminen Lumo-kodista toiseen on helppoa ja vaivatonta. Muuttopäivä on neuvoteltavissa eikä tuplavuokraa tarvitse maksaa. Muitakin etuja ja apua on saatavilla.

Harva meistä asuu koko elämäänsä yhdessä ja samassa kodissa. Eri elämäntilanteet vaativat kodilta erilaisia asioita, ja muuttaminen on tuttua lähes kaikille.

Jos nykyinen koti vaatii päivitystä, Lumo-asukkaana kannattaa ensimmäiseksi vilkaista Lumo-verkkokaupan tarjonta: sopiva uusi koti voi olla jo vapaana tai vapautumassa!

Jos sopivia vapaita koteja ei ole, kannattaa tehdä verkkokauppaan hakuvahti ja täyttää vaihtohakemus. Myös asiakaspalvelu auttaa.

Kun sitten uusi Lumo-koti löytyy, kannattaa muistaa, mitä etuja muuttajalle on tarjolla.

Ei tuplavuokraa

Kun muutat Lumo-kodista toiseen Lumo-kotiin, kahta päällekkäistä vuokraa ei pääsääntöisesti tarvitse maksaa. Vuokrasopimuksen alkamispäivä sekä nykyisen asunnon irtisanomisaika sovitaan erikseen jokaisen vaihdon yhteydessä. Myös vuokravakuuteen liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Muuttolaatikot maksutta pitkäaikaiselle asukkaalle

Jos olet asunut Lumo-kodissasi yhtäjaksoisesti vähintään kolme vuotta ja olet muuttamassa toiseen Lumo-kotiin, voit saada muuttolaatikot viikoksi veloituksetta käyttöönsä. Etu on voimassa useimmilla paikkakunnilla.

30 prosentin alennus

kaikista Lainalaatikon muuttolaatikoista ja muista vuokrattavista muuttovälineistä Lumo-kotien asukkaille.

Apua muuttohommiin

Kun muutat juuri valmistuneeseen Lumo-taloon voit hyödyntää muutto- tai asennuspalvelua. Tästä saat lisätietoa muuttopäivän lähestyessä.

 

Löydä uusi kotisi: Lumo-verkkokauppa

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.