Lumo ystävänpäivä arvonnan säännöt

Arvontaan voit osallistua jättämällä yhteystietonsa sähköisestä uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta ja kertomalla meille mitä asumisen palveluita parempi kaupunkiasuminen mielestäsi pitää sisällään!

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi Tunturi Lumo -polkupyörää, arvo 429 euroa. Vain lomakkeen kautta ilmoittautuneet otetaan huomioon. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse helmikuun aikana. Osallistumisaika on 29.1.2019-13.2.2019. Arvonta suoritetaan 14.2.2019. Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden päivän kuluessa voitosta, on järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Arvonnan järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa arvonnan tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa. Lumo-kodit käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi.  Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta tietosuojaselosteesta. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta Lumo-kotien sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Kojamo.