Lumo tarjoaa jälleen kesän hauskimmat hetket!

Tervetuloa viettämään vauhdikasta huvipuistopäivää lauantaina 10.8. klo 10-13 Linnanmäelle! Huvipuisto on vapaasti asukkaidemme käytettävissä koko tapahtuman ajan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa tiistaina 30.7.2019 klo 9:00 tällä sivulla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Suosittelemme toimimaan nopeasti, sillä tämä supersuosittu huvipuistopäivä varataan loppuun pikaisesti.

Tapahtuma on tarkoitettu vain Lumo- ja VVO-kotien asukkaille. Pääsylippuja huvipuistopäivään on saatavilla rajoitetusti ja lippuja voi varata korkeintaan neljä kappaletta perhettä kohti. Alle 2-vuotiaita ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ennakkoon varaaminen ei valitettavasti onnistu.

Huvipuiston portit aukeavat klo 9:30 ja pääsylippuna toimii ilmoittautuneille lähetettävä vahvistusviesti. Huvipuiston laitteet ovat vapaasti asukkaiden käytettävissä klo 10-13. Laitteet muuttuvat maksullisiksi klo 13:00, jolloin huvipuisto avaa ovensa muillekin kävijöille.

Loppupäivän rannekkeet superedulliseen hintaan

Halutessasi voit jatkaa huvipuistopäivää iltaan saakka ostamalla loppupäivän rannekkeet superedulliseen hintaan 21 €/ranneke vahvistusviestiä näyttämällä Linnanmäen lipunmyyntipisteessä Kyöpelivuoren Hotellia vastapäätä klo 11:00-12:45 välillä. Ranneke kiinnitetään oston yhteydessä ranteeseen ja on voimassa kyseisen päivän ajan. Kaikkien rannekkeen saajien tulee olla paikalla ostohetkellä. Huvipuisto on avoinna kello 21 saakka.

Vahvistuskirjettä näyttämällä voitte myös ostaa Merimaailma SEA LIFEn liput puoleen hintaan. Tarjous on voimassa vain 10.8.2019.

Saapuminen ja lisätietoja

Lue lisää liikenneyhteyksistä ja pysäköinnistä Linnanmäen nettisivuilta: www.linnanmaki.fi

Samasta osoitteesta löytyy myös alueen kartta sekä ajankohtaista tietoa huvipuiston laitteista ja palveluista.

Tervetuloa viettämään vauhdikasta huvipuistopäivää kanssamme!

Asiakaspalvelu
Ma-ke, pe 8-16, To 9.30-16
Puh. 020 508 5000
Sähköposti: asiakaspalvelu@lumo.fi