Lumo-talkkarit
Lumo on enemmän

Lumo-talkkarit palveluksessasi

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Lumo-talkkarit huolehtivat kaikista pääkaupunkiseudun kiinteistöjen huoltotoimenpiteistä. Asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä.

Kun pihapiiriin kaartaa sininen pakettiauto, jonka kylkeä komistavat Lumo- ja L&T-logot, ja autosta astuu ulos sinikeltaiseen työasuun sonnistautunut talonmies, voi olla varma, että Lumo-kodista ja sen pihapiiristä pidetään hyvää huolta.

Lumo-talkkarit hoitavat kaikki asuinkiinteistöön liittyvät työt kuten vikojen korjaukset, tukkeutuneiden viemäreiden avaukset, rakennusten tekniikan huollon, pihojen siivouksen ja lumitöiden tekemisen.

Lumo-talonmiehet ja kiinteistöjen huolto

Lumo-talonmiesten myötä palataan takaisin aikaan, jolloin jokaisessa talossa toimi nimetty talonmies. Uudenlainen talkkaritiimi on Lumo-kotien ja L&T:n yhteistyössä toteuttama toimintamalli.

Työskentelyalueinaan Lumo-talkkareilla ovat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen. Tällä hetkellä yhteensä 28 talkkaria sekä kaksi työnjohtajaa huolehtivat noin 250 kiinteistön huoltomiespalveluista.

– Yhdellä talonmiehellä on hoidettavanaan 7–11 kiinteistöä, joissa on 30–200 asuntoa. Lumo-talkkarit ovat töissä kello 7–15. Osa heistä työskentelee myöhempäänkin, kello viiteen tai kuuteen asti, L&T:n työnjohtaja Juha Kahri kertoo.

Yhteys talonmiehiin käy helposti Lumo-asiakaspalvelun kautta tai täyttämällä palvelulomake verkossa. Myös pihalla työskentelevää Lumo-talkkaria voi nykäistä reilusti hihasta ja kysyä häneltä neuvoa tai pyytää apua.

– Kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa asiakaspalveluun, josta soitetaan heti huoltomiehelle, Kahri vinkkaa.

Lumo asiakaspalvelu: p. 020 508 5000

Yhteydenotto isännöitsijään palvelulomakkeella: Lumo > Asukkaalle > Asukkaan palvelut > Yhteydenotto isännöitsijään

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.