Lumo-maaliedulla tuot kesän ja värit sisään!
Ideoita koteihin

Lumo-maaliedulla tuot kesän ja värit sisään!

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Värit ovat pikkuhiljaa palanneet suomalaisiin koteihin.

Ensin värit tulivat piristämään sisustusta pienissä yksityiskohdissa, tekstiileissä ja koriste-esineissä, sitten voimakkaan värisinä tehosteseininä. Nyt ne levittäytyvät vähitellen myös laajemmille pinnoille.

Lumo-maaliedulla tuot kesän ja värit sisään!
Aamiainen raikkaan keltaisessa keittiössä – olisiko se sinun mieleesi?

Jos tuntuu, että omakin koti kaipaisi rankan kevään ja harmaan talven jälkeen lisää väriä, Lumo-kodin asukkaana se on sinulle helppoa ja – mikä parasta – ilmaista. Jos päätät maalata vaikka kaikki kotisi seinät tai vain yhden pirteän tehosteseinän, saat maksutta maalit ja maalaustarvikkeet.

Kokeile kaunista klassista sinistä (Classic Blue, 19-4052), jonka väri-instituutti Pantone on valinnut vuoden 2020 väriksi. Näin kesän kynnyksellä voi raikastaa kotia myös vähän vaaleammalla lemmikinsinisellä tai yhdistelemällä näitä sinisiä keskenään.

Myös keltainen on tehnyt tuloaan koteihin jo pitkään. Tikkurilan vuoden väri on raikas ja aurinkoinen Lemonade H300. Sitruunalimonadia muistuttava väri on lempeä keltaisen sävy, jonka kuvataan tuovan mieleen aamunkoiton pehmeän valon. Tuntuisiko mukavalta nauttia aamukahvit tämän värisen seinän kupeessa omassa keittiössä?

Luonnonmateriaalien sävyt eivät katoa sisustusväripaletista mihinkään. Ne ovat edelleen tärkeitä sisustuksen kulmakiviä, esimerkiksi pellavan sävyt ovat varma ja tyylikäs valinta tänäkin kesänä.

Ja viimeisenä vinkkinä trenditietoisille: oletteko huomanneet, miten vaalean lilan sävyt ovat tänä keväänä hiipineet pikkuhiljaa lehtien kansiin, muotiin ja sisustuksen väripilkuiksi?

Lue lisää Lumo-eduista ja maksuttomista sisustusmaaleista.

Psst! Lumo-kotien maalietu on uudistunut elokuussa 2020.

Katso uusi sävyvalikoima tästä.

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.