Lumo Lab -yhteiskehittäminen

Lumolab-yhteiskehittämisryhmässä kehitämme yhdessä asukkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa paremman kaupunkiasumisen palveluita ja tuotteita.

LumoLabissa arvioidaan, testataan ja kehitetään olemassa olevia ja uusia palveluita ja tuotteita. Tätä tehdään muun muassa verkkokeskusteluiden, kyselyiden ja työpajojen muodossa.  Osallistumalla LumoLab-toimintaan pääset vaikuttamaan kaupunkiasumisen palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen niiden aihealueiden osalta, jotka tunnet omaksesi. Voit itse valita kuinka usein ja mihin kehittämiseen osallistut.

LumoLabin jäseneksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat Lumo- ja VVO-kotien asukkaat.

Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja, esim. elokuvalippuja ja lahjakortteja.

Jos olet kiinnostunut LumoLabin jäsenyydestä, laita sähköpostia LumoLab@lumo.fi.

Lumo Lab -yhteiskehittämisen säännöt

  1. Osallistuminen

LumoLab-ryhmään voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Lumo- ja VVO vuokra-asunnossa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita asumisensa ja siihen liittyvien palveluiden kehittämisestä. Liittymällä ryhmän jäseneksi hyväksyt nämä säännöt.

Voit itse vaikuttaa siihen, millaisiin kehittämishankkeisiin osallistut.  Jäsenyyden alussa saat kyselyn kiinnostuksen kohteistasi. Kuhunkin yhteiskehittämishankkeeseen kutsutaan siihen sopiva kohderyhmä sähköpostilla. Lumolabin yhteydenottoja saat noin 4-6 vuodessa.

Osallistuminen on aina vapaaehtoista. Huomioitahan, että vastaat antamiesi tietojen totuudenmukaisuudesta sekä siitä, että sinulla on oikeus luovuttaa antamasi tiedot, vastaukset, kuvamateriaali sekä mahdollinen muu aineisto. Kojamo Oyj:llä on oikeus julkaista LumoLabissa saamaansa materiaalia anonyyminä viestinnällisissä ja markkinoinnillisissa tarkoituksissa.

  1. Palkitseminen

Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja, esim. elokuvalippuja ja lahjakortteja. Palkinnoista kerrotaan tarkemmin kunkin kyselyn yhteydessä.

  1. Luottamuksellisuus

Vastauksia ei käsitellä vastaajan nimen, yhteystietojen tai muun tunnistettavan tiedon kautta, ellei Lumolabin jäseneltä ole pyydetty nimenomaista suostumusta tähän. Sinun tulee pitää kaikki paneelissa saamasi tieto täysin luottamuksellisina, etkä voi ilmaista, kopioida, jakaa, esittää, julkaista uudelleen, lähettää tai välittää mitään tällaisia aineistoja kolmannelle osapuolelle ilman Kojamo Oyj:n kirjallista suostumusta.

  1. Henkilötiedot

Antamiasi tietoja käytetään asiakastutkimuksissa ja mielipidemittauksissa, joiden tuloksia käytetään Kojamo Oyj:n sekä kyselyssä mukana olevan yhteistyökumppanin liiketoiminnan, kuten palvelu- ja tuotekehityksen sekä markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Tietoja ei luovuteta kyselyiden analysointiin osallistuvien tahojen ulkopuolelle eikä tietoja käytetä muihin markkinointitarkoituksiin Lue täältä, miten käsittelemme henkilötietojasi (linkki tietosuojaselosteeseen).

  1. Immateriaalioikeudet

LumoLabin jäsenenä sinulla on oikeus käyttää LumoLabin kautta tulevaa materiaalia ainoastaan LumoLabiin osallistumiseen. Kaikki LumoLabiin liittyvät oikeudet kuten omistus- ja tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet sekä sen yhteydessä julkaistu materiaali (mukaan lukien logot, tavaramerkit, tekstit, valokuvat ja grafiikka) kuuluvat Kojamo Oyj:lle.

Kojamo Oyj saa vapaasti ja vastikkeetta käyttää sille LumoLabin kautta toimitettua tai muulla tavoin annettua materiaalia saaden kaikki oikeudet kuten omistus- ja immateriaalioikeudet (sisältäen oikeudet muuttaa ja luovuttaa immateriaalioikeuksia edelleen) asukaspaneelin kautta tulleisiin kommentteihin, ehdotuksiin ja ideoihin (mukaan lukien tuote- ja mainontaideat).

Olet vastuussa kaikesta lähettämästäsi materiaalista ja sitoudut olemaan toimittamatta rikollista, loukkaavaa, laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, halventavaa, syrjivää, säädytöntä, pornografista tai rienaavaa materiaalia tai materiaalia, joka rikkoo luottamuksellisuutta tai yksityisyydensuojaa.

  1. Osallistumisen peruminen

LumoLabin jäsenyydestä voi irtisanoutua milloin tahansa laittamalla sähköpostia osoitteeseen Lumolab@lumo.fi. Varaamme oikeuden päättää jäsenyytesi esimerkiksi jos et ole osallistunut 12 kuukauden aikana yhteenkään yhteiskehittämisen tapahtumaan tai et täytä jäsenyyden ehtoja esimerkiksi muuttaessasi pois LUMO- tai VVO-vuokra-asunnosta tai muusta painavasta syystä.

  1. Muutokset

Mahdollisista muutoksista näihin sääntöihin (kuten palkitsemisen perusteet) ilmoitetaan LumoLabin jäsenille sähköpostitse.