Lumo-joulukalenteri -kilpailun/arvonnan säännöt

Arvontaan voit osallistua löytämällä Lumo-kotien Instagram Storiesien joukosta kultaiseen paperiin käärityn lahjapaketin ja kommentoimalla tätä kuvaa kertomalla mikä sinun mielestäsi on vuokra-asumisen paras puoli.

Kaikkien Instagram Storiesin lahjapakettikuvaa kommentoineiden kesken arvotaan Wiesendahlin Dualtune W3 kuulokkeet (60,76€) ja Wiesendahlin PWR 5200 audio kaiutin (85,56€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailu on voimassa 1.-24.12.2018, jonka aikana tulee näkyviin kaksi lahjapakettikuvaa ja suoritetaan kaksi arvontaa. Ensimmäistä lahjapakettikuvaa kommentoineiden kesken arvotaan Wiesendahlin Dualtune W3 kuulokkeet ja toista lahjapakettikuvaa kommentoineiden kesken arvotaan Wiesendahlin PWR 5200 audio kaiutin. Vain oikeaan kuvaan tulleet kommentit otetaan huomioon. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä kunkin arvonnan jälkeen 1.-24.12.2018 välisenä aikana.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan.

Arvonnan järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa arvonnan tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiin. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Kojamo. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima.

Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi.

Seuraa Lumo-joulukalenteria ja osallistu arvontaan:  https://www.instagram.com/lumokoti/

Vuokraa oma kotisi Lumo-verkkokaupasta:
https://lumo.fi/verkkokauppa