Lumo-asuntopeli

Tältä sivulta löydät 10.5. Innodayssa esitellyn Lumo-asuntopelin ohjeet ja säännöt.

Peliohje

Sinulla on käytössäsi 100 pistettä, jotka saat käyttää haluamasi Lumo-asunnon kokoamiseen.

1. Käy tutustumassa asuntoihin Kattilahallin Lumo-osastolla ja täytä oheinen kysely

2. Valitse asunnon laatutaso annetusta kolmesta vaihtoehdosta, jotka pyörivät Lumo-osaston näytöillä. Valitsemasi vaihtoehdon perusteella käytettäväksi jää 20-40 pistettä joilla voit valita lisäominaisuuksia asuntoon.  Pidä huoli että sallittu pistemäärä ei ylity – ohjelmassa ei ole automaattista laskuria.

3. Ensimmäisessä listassa on maksuttomia talon tai asunnon ominaisuuksia joita voit valita mukaan ilman rajoituksia.  Järjestä valitsemasi ominaisuudet tärkeysjärjestykseen siten että tärkein on ylimpänä.

4. Toisessa listassa on maksullisia ominaisuuksia, joita voit valita korkeintaan käytössäsi olevan pistemääräsi verran. Huomaa että mukana on myös vaihtoehtoja joilla voit tienata lisää pisteitä itsellesi. Järjestä valitsemasi ominaisuudet tärkeysjärjestykseen siten että tärkein on ylimpänä.

5. Voit myös lisätä omia lisäominaisuuksia. Anna kullekin ehdottamallesi vaihtoehdolle sopiva pistearvo.

6. Perustele valitsemasi kokonaisuus ja mahdolliset lisäehdotukset – miksi juuri tämä olisi itsellesi paras vaihtoehto?

Kilpailun säännöt

Lumo-kodit järjestää Innoday-tapahtuman 10.5.2017 osana Lumo-asuntopeli-kyselyn. Kaikkien oikein täytettyjen ehdotusten kesken arvotaan 3 iPad Miniä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Lumo-kodit pidättää oikeuden hyödyntää kilpailijoiden tekemiä ehdotuksia ja tuloksia toiminnassaan.

Palkinnon voittajat ilmoitetaan 27.5.2017 mennessä. Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Otamme yhteyttä palkittaviin henkilöihin sähköpostitse ja sovimme palkintojen toimittamisesta.

Kilpailuun osallistujien antamia yhteystietoja käytetään ainoastaan tämän kilpailun voittajille ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuten suoramarkkinointiin tms.  Kilpailuun osallistuneiden tiedot hävitetään heti, kun voittajat ovat selvillä. Voittajien tietoja voidaan säilyttää niin kauan, kun palkintojen toimittamisen kannalta on tarpeellista.

Kilpailun järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Lumo maksaa palkinnon toimittamisesta koituvat posti- ja toimituskulut osoitteeseen Suomessa. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Lumo.