Lukijapalaute

Kerro meille, mitä pidit Lumo.fi-sivuston tai Kodikas-lehden jutuista.

Mikä ihastutti, entä ärsytti? Onko mielessäsi aihe, josta haluaisit lukea enemmän? Entä olisiko omassa talossasi tapahtumia, talkoita, yhteisiä harrastuspiirejä tai muuta asukastoimintaa, josta voisimme tehdä juttua? Kaikki lukijapalaute on lämpimästi tervetullutta!

Arvonnassa Fiskarsin pihatyökalusetti

Arvomme 8.5.-16.8.2020 välillä palautetta lähettäneiden kesken Fiskarsin pihatyökalusetin (arvo noin 45 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvontaan osallistuvat kaikki lukijapalautetta lähettäneet. Arvonta suoritetaan 31.8.2020 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan seuraavassa Kodikas-lehdessä ja mahdollisesti myös My Lumo -palvelussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän sisällä arvonnasta, Kojamo voi arpoa uuden voittajan. Kojamo vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

Anna palautetta

Lähetä palautteesi joko sähköpostitse: kodikas@lumo.fi, postitse: Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki, tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Saatuja yhteystietoja käytetään vain palautteiden käsittelemiseen, ellei palautteenantaja toisin toivo. Saatamme julkaista valittuja palautteita, niiden lähettäjän etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen sekä asuinpaikkakunnan omissa viestintäkanavissamme.