Lukijapalaute

Kerro meille, mitä pidit Lumo.fi-sivuston tai Kodikas-lehden jutuista.

Mikä ihastutti, entä ärsytti? Onko mielessäsi aihe, josta haluaisit lukea enemmän? Entä olisiko talossasi tapahtumia, talkoita, yhteisiä harrastuspiirejä tai muuta asukastoimintaa, josta voisimme tehdä juttua? Kaikki lukijapalaute on lämpimästi tervetullutta!

Kaikkien palautetta 23.10.-30.11.2020  jättäneiden kesken arvotaan Suomalainen Plus -lahjakortti, jolla voi lukea tai kuunnella e- ja äänikirjoja kolmen kuukauden ajan rajoituksetta. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse 11.12.2020 mennessä.

Arvonnan säännöt: lumo.fi/saannot2020

Anna palautetta

Lähetä palautteesi joko sähköpostitse: kodikas@lumo.fi, postitse: Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki, tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Saatuja yhteystietoja käytetään vain palautteiden käsittelemiseen, ellei palautteenantaja toisin toivo. Saatamme julkaista valittuja palautteita, niiden lähettäjän etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen sekä asuinpaikkakunnan omissa viestintäkanavissamme.