Lotta
Kaupunkitarinoita

Lotan arki on yhtä juoksemista

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Aitajuoksija Lotta Haralan arki on kiireistä ja treenin täyteistä. Siksi omassa kodissa tärkeintä onkin mahdollisuus pysähtyä hetkeksi – jotta voi taas kiitää kohti uusia ennätyksiä.

 

Lotan ”3x parasta kodissa”

Sijainti

”Kalasatama on mun elämään täydellinen sijainti. Metrolla pääsee hujauksessa keskustaan hierontaan ja idässä on muutaman pysäkin päässä Liikuntamylly, josta löytyy sisäjuoksurata ympärivuotista treenaamista varten. Mustikkamaan luonnon rauha ja lenkkeilymaastot alkavat käytännössä melkein alaovelta. Eikä suoranaisesti haittaa, että Redin kauppakeskus on kivenheiton päässä.”

Valo & avaruus

”Meillä on ihana läpitalon asunto, jossa on paljon ikkunoita, joista valo suorastaan tulvii sisään. Kun koko talo on uusi, niin asunnon kaikki pinnat ovat siistejä ja vaaleita, mikä lisää valoisuuden ja avaruuden tuntua entisestään. Ainakaan vielä emme ole maalailleet millään korostevärillä seiniä, vaikka maalit Lumo-kotien kautta saisikin.”

Hyvä pohja

”Tykkään tehdä ruokaa ja vietän paljon aikaa keittiössä, siksi on kiva, että keittiö on osa avaraa asuntoa, eikä mikään soppi. 66,5 neliöön mahtuu kaksi hyvänkokoista makkaria, joista toinen toimittaa vaatehuoneen virkaa – urheilijan elämään mahtuu nimittäin aika paljon erinäköistä treenikampetta ja rompetta.”

 

Lumolaiset: Aitajuoksija Lotta Harala ja avopuoliso Matias
Koti: 2016 valmistunut 66,5 m² kerrostalokolmio Kalasatamassa

Kuvat: Veikko Kähkönen

Lumolaiset on sisältösarja, joka esittelee Lumo-kotien asukkaita heidän luonnollisessa asuinympäristössään – kotona.

Katso tunnelmia artikkelin teosta täältä.

Löydä oma kotisi osoitteesta: lumo.fi/verkkokauppa

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.