• Tuunaa taloudellisesti

    Lastenhuone värikkääksi askartelemalla

    Teksti Neea Laakso Kuvat Suvi Laine
  • Anna vanhoille ja puhki leikityille leluille uusi elämä mobilena lastenhuoneen katossa. Kirkkaanvärinen mobile on mukava virike pienen lapsen sängyn yläpuolella, mutta toimii isommallakin lapsella kattokruununomaisena, hauskana sisustuselementtinä.

  • Mobileen voi laittaa killumaan melkeinpä mitä leluja tahansa – pehmoleluista vanhoihin helistimiin. Muoviset eläinhahmot voi uudistaa esimerkiksi spraymaaleilla. Selkeät ja kirkkaat värit ovat lasten mieleen!

  • Koko komeuden ripustamiseen voi käyttää esimerkiksi vanhan henkarin tai pari. Mobilen rakennusaineeksi tarvitaan lisäksi siimaa ja pieniä ruuvattavia koukkuja tai lenkkejä, joista lelut saa ripustettua. Kannattaa kuitenkin valita suurin piirtein samankokoisia ja -painoisia leluja ripustettavaksi, tai ainakin parillinen määrä jokaista kokoa. Myös ripustuskorkeus ja -kohta muuttavat mobilen tasapainoa herkästi.

  • teksti Neea Laakso kuva Suvi Laine

icon-arrow-left

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.