Elmontie 11 Asola
Kaupunkitarinoita

Koti luonnon rauhasta Asolasta

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Vantaalle valmistuu avaria Lumo-koteja kauniiden luonnonmaisemien äärelle.

Elmontie 11

Vantaan Asola on kasvava asuinalue, johon valmistuvat Elmontie 11:n kodit ovat korttelin ensimmäiset. Pääosin omakotialueista muodostuva Asola sijaitsee Koivukylän pohjoispuolella, Rekolaa vastapäätä.

Elmontielle nousee kaksi uutta Lumo-taloa, joissa kummassakin on viisi kerrosta ja yhteensä 72 kotia. Kaikki kodit on varustettu reilun kokoisella lasitetulla parvekkeella ja ne ovat

täysin savuttomia, samoin myös taloyhtiön yhteiset tilat. Perheiden pienimmille on piha-alueella oma leikkipaikkansa.

Asolan Lumo-kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria. Avokeittiö on yhdistetty olohuoneeseen, josta löytyy ruokapöydälle luonteva paikka. Keittiön varusteisiin kuuluvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiökalusteet ovat valkoisia ja työtaso on väritykseltään harmaa. Välitilan laatta on vaalean harmaa. Lattiamateriaaliksi on valittu tammensävyinen laminaatti ja seinät sekä katot ovat valkoisia. Kylpyhuoneen lattia ja tehosteseinä ovat tumman harmaita, ja huoneessa on valkoinen seinälaatta.

Talon viereisessä paikoitushallissa olevat lämmityspistorasioin varustetut autopaikat sijaitsevat kansitasolla sekä sen alapuolella.

Lue lisää ja hae uutta kotia: www.lumo.fi/elmontie11 tai vuokraa heti itse verkkokaupasta: Lumo.fi/verkkokauppa/

Vantaa Elmontie 11

PALVELUT

Asola kuuluu pääradanvarren taajamiin. Kauppoihin ja lähimpään kouluun on noin kilometrin pituinen matka. Hyvät ulkoilureitit löytyvät aivan Elmontien vierestä. Asuinaluetta ympäröivät laajat metsäalueet.

KOSKA

Elmontien kaksi uutta taloa ovat viimeistelyä vaille valmiita. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin Lumo-koteihin 27.2.2017.

KENELLE

Luonnon rauhaa kaipaaville lapsiperheille, pariskunnille tai sinkuille.

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.