Kilometrikisa käynnistyi – Lumo polkee mukana
Vastuullinen arki

Kilometrikisa käynnistyi – Lumo polkee mukana

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Toukokuun alussa käynnistyy taas suosittu Kilometrikisa. Se on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat oman joukkueensa saldoa.

Viime vuonna poljetussa Kilometrikisassa oli mukana ennätykselliset yli 32 000 osallistujaa. Tänä vuonna Kilometrikisa poljetaan 1.5.− 22.9.2020. Tavoite on määräajassa pyöräillä koko joukkueen voimin niin paljon kuin mahdollista.

Kilometrikisassa kilpailevat myös kunnat. Jokainen polkija, joka on kertonut omissa tiedoissaan kotikuntansa, kartuttaa automaattisesti myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Eli jos olet mukana vaikka työpaikkasi joukkueessa, keräät samalla saldoa myös kotikunnallesi.

Lisäksi on olemassa sähköpyöräsarja, jossa kilpailevat automaattisesti ne joukkueet, joissa yksikin jäsen kerää kilometrejä sähkö­pyörällä.
Kilometrikisan yhteydessä voi osallistua Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Näin taistelee pyöräilemällä myös ilmastonmuutosta vastaan.

Nyt on hyvä hetki koota oma joukkue − vaikka omasta Lumo-talosta − ja lähteä mukaan. Poljetaan mieli virkeäksi! Lumo-kodit näyttää mallia: sen työntekijöistä koottu joukkue on tänäkin vuonna mukana Kilometrikisassa ja polkee ilmastonmuutosta vastaan Ketjureaktio-kampanjassa. Suurella sydämellä ja sopivalla sykkeellä!

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.