Holiday Club -arvontasäännöt

Kojamo Oyj (y-tunnus: Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki) järjestää asiakkailleen arvonnan 2.3.-18.3.2018.

Kaikkien arvontaan osallistuvien kesken arvotaan kaksi (2) kahden henkilön yhden yön yöpymiseen oikeuttavaa lahjakorttia vapaavalintaiseen Holiday Club kylpylähotelliin. Lahjakortit ovat voimassa 15.2.2019 saakka.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Lumo- ja VVO-kotien asukkaat täyttämällä sähköisen arvontalomakkeen.

Arvonta suoritetaan maanantaina 19.3.2018 ja liput postitetaan voittajille arvontalomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen.

Kojamo Oyj vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Kojamo Oyj:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kojamo Oyj ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kojamo Oyj pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.