Koti rauhalliselta alueelta Hyvinkäältä
Kaupunkitarinoita

Helppohoitoisia Lumo-koteja Hyvinkäälle

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Hyvinkään keskustan tuntumaan valmistuvat Lumo-kodit sijaitsevat rauhallisella alueella lähellä luontoa.

Värimestarinkaari 3

Värimestarinkaari 3:een valmistuu kaksi viisikerroksista taloa, joissa on yhteensä 49 savutonta asuntoa. Asunnoista 15 on yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Suurin osa asunnoista on parvekkeellisia kaksioita, joista useimmissa on sauna. Taloihin valmistuu lisäksi viisi kolmiota. Alimman kerroksen asunnoissa on terassi.Hyvinkään uudet kodit VärimestarinkaarellaVaaleasävyisten ja valoisien asuntojen pintamateriaalit ovat helppohoitoisia. Lattiamateriaaliksi on valittu harmaansävyinen laminaatti ja seinät ovat valkoiset. Keittiössä on muun muassa astianpesukone ja keraaminen liesi. Laatoitetut kylpyhuoneet ovat tilavia ja niissä on lattialämmitys.

Uusi Lumo-koti HyvinkääUudet asunnot rakentuvat rauhalliselle alueelle, jonka ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Metsään rajoittuvaa piha-aluetta koristavat istutukset ja pihalla on pieni leikkialue lapsille. Asumisviihtyvyyttä lisää riittävä määrä auto- ja autokatospaikkoja.

Lue lisää ja hae Värimestarinkaaren uutta kotia tai
vuokraa heti Lumo-verkkokaupan kautta!

PALVELUT LÄHELLÄ

Värimestarinkaaren Lumo-kodit sijaitsevat alle kilometrin päässä monipuolisia palveluja tarjoavasta Kauppakeskus Willasta, lähimmästä koulusta ja päiväkodista. Rautatieasemalle on matkaa kilometrin verran. Kulkuyhteydet palveluiden äärelle ovat hyvät, ja matka taittuu nopeasti omalla autolla.

KOSKA VOI MUUTTAA

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Värimestarinkaari 3:een 1.7.2017

KENELLE

Kaikille helppoa asumista ja palvelujen läheisyyttä arvostaville ja luonnonläheisessä ympäristössä viihtyville.

KODIT

1h+kt, ranskalainen parveke, 31 m2

2h+kk, lasitettu parveke, 38 m2

2h+kt+s, lasitettu parveke, 43,5-53 m2

2h+k+s, lasitettu parveke, 59,5 m2

3h+kt+s, lasitettu parveke, 68 m2

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.