Kaupunkitarinoita

Ellinooran kotona logiikka ja sekamelska lyövät kättä

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Aiemmin ahkeraksi kotibilettäjäksi tunnustautuva Ellinoora arvostaa nykyään kotinsa boheemin lämmintä fiilistä, offline-tilaan karkaamista – ja sitä, että siellä nukkuu aina hyvin.

 

Ellinooran ”3x parasta kotona”


OLOHUONEEN NOJATUOLI

”Olen siinä aina, kun tulen kotiin ja ennen kuin menen nukkumaan. Täysin spontaaniostos, joka oli pakko saada, vaikkei se mahtunut edes autoon. Muistuttaa siitä, että elämässä ei saa olla liikaa suunnitelmallisuutta, pitää pystyä poikkeamaan polulta.”

KASVIT
”Kolme pientä kaktusta ovat ensimmäiset kasvit, jotka olen saanut pysymään elossa tai jotka eivät ole muovia. Olen paljon reissussa, joten kasvien hengissä pitäminen ei ole ihan helppoa. Nyt ne ovat ehtineet reilun vuoden ikään, mikä on minulle iso saavutus. Olen sittemmin hankkinut muitakin kasveja, mutta niihin en ole vielä uskaltanut kiintyä. Kasveista tulee aikuinen olo, kun pystyy pitämään huolen jostain muustakin kuin itsestään.”

VAATEHUONE
”Pienenä haaveilin omasta vaatehuoneesta. Asumme vuokralla, mutta tuntuu, että asunto on meidän oma ja vaatehuone on vielä oma pieni valtakuntansa sen sisällä – sinne ei tule kukaan muu. Se toimii myös turvapaikkana silloin, kun pitää soittaa vaikeita puheluita.”

(EKSTRA) LEVYT
”Moni on kysynyt, että miksi meidän kultalevyt ja muut tunnustukset ovat kotona eivätkä studion seinällä. Niistä saa yksinkertaisesti voimaa niinä hetkinä, kun epäilee itseään. Ne muistuttavat, että ainakin joskus on ollut ihan hyvä tässä musiikkihommassa.”

 

Lumolaiset: Artisti Ellinoora ja avopuoliso
Koti: kerrostalokaksio Helsingissä

Kuvat: Viivi Huuska

Lumolaiset on sisältösarja, joka esittelee Lumo-kotien asukkaita heidän luonnollisessa asuinympäristössään – kotona.

Katso tunnelmia artikkelin teosta täältä.

Löydä oma kotisi osoitteesta: lumo.fi/verkkokauppa

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.