Voita liput ja artistitapaaminen Ellinooran albumikiertueen keikalle!

Arvontaan voit osallistua täyttämällä arvontalomakkeen ja tilaamalla Lumo-uutiskirjeen. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2) kahden hengen lippupakettia (arvo 55€/lippupaketti), jotka sisältävät liput Vaaleanpunainen vallankumous –albumikiertueen keikalle sekä artistitapaamisen Ellinooran kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Osallistu kilpailuun osoitteessa: lumo.fi/lumoxellinoora

Kilpailu on voimassa 27.9.–8.10.2019. Palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla 9.-10.10.2019.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat.

Arvonnan järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa arvonnan tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiin. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Kojamo. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima.

Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi

Vuokraa oma Lumo-kotisi verkkokaupasta: https://lumo.fi/verkkokauppa

Seuraa Lumo-koteja Instagramissa: https://www.instagram.com/lumokodit

Seuraa Lumo-koteja Facebookissa: https://www.facebook.com/lumokodit