Kaupunkitarinoita

Eevin kakkoskoti on keidas kaupungin vilskeessä

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Eevi Teittinen rakastaa Helsingissä sijaitsevaa kakkoskotiaan. Se on ollut pelastus niin työ- kuin muunkin elämän kannalta.

Eevi Teittisen ”3 X PARASTA KODISSA”

POHJARATKAISU

Yksiön pohjaratkaisu on loistava, ja se tekee kodista paljon todellisia neliöitä isomman tuntuisen. On hauskaa, että koti on kahdessa tasossa ja paria rappusta pitkin pääsee toiseen tilaan. Eri tasojen ansiosta tuntuu siltä, että kodissa olisi todellisuudessa monta eri huonetta.

PARVEKKEET

Pienestä koosta huolimatta kodissa on kolme ranskalaista parveketta. Niiden ansiosta yhden seinän saa avattua lähes kokonaan, ja kesällä tuntuu siltä, että tila jatkuisi pitkälle ulos. Parvekkeiden ääreltä on myös suora näkymä merelle. Maisema on todella rauhoittava, enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta. Kotona on sen ansiosta helppo rauhoittua, vaikka kaikki palvelut ovatkin tosi lähellä ja kaupungin vilske vain kivenheiton päässä.

SOHVA

Sohvalta näkee huikean maiseman ja siinä voi rentoutua ja fiilistellä, mutta tykkään myös tehdä töitä sohvalta käsin. Aloitan päivän aina sohvalla aamukahvia juoden. Asun Turussa, mutta Lumo-koti pääkaupungissa on ollut todellinen pelastus niin työelämän kuin muunkin elämän kannalta. Minulle on tärkeää, että kummassakin kodissa on rento ja rauhallinen tunnelma.

(Ekstra) TAULU

Sain viime jouluna äidiltäni lahjaksi taulun, joka on oikeastaan pohjapiirustus Karhulasta, Kotkasta. Taulu muistuttaa juuristani, sillä olen Karhulasta kotoisin.

Lumolaiset on sisältösarja, joka esittelee Lumo-kotien asukkaita heidän luonnollisessa asuinympäristössään – kotona.

Lumolainen: Eevi Teittinen
Koti: yksiö Helsingin Kalasatamassa

Haluatko Eevi Teittisen tavoin kertoa muille, mikä on parasta kodissasi? Ota yhteyttä: kodikas@lumo.fi ja tutustu verkossa lumo.fi/lumolaiset.

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.