Bamburätti pyyhkii ekologisesti
Ideoita koteihin

Bamburätti pyyhkii ekologisesti

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Keittiöön saa helposti uutta piristystä itse virkatulla kestorätillä. Se on paitsi persoonallinen, myös ekologinen valinta.

Kestorätti on kätevä virkata imukykyisestä ja kestävästä bambulangasta, ja sen voi pestä muun pyykin seassa pesukoneessa. Bambulanka hylkii luontaisesti likaa, joten rättiin ei tartu pinttyviä hajuja ja se on pitkäikäinen.

Langoissa on paljon värivaihtoehtoja, joten rätin voi valita sopimaan omaan makuun ja keittiön värimaailmaan sointuvaksi. Helppo ja kaunis vaihtoehto syntyy käyttäen yhtä väriä, rohkea (ja taitava) virkkaaja loihtii rättiinsä raitoja tai muita veikeitä kuvioita. Trendikkään rätin kehtaa jättää esille kuivumaan hanan varteen, eikä sitä tarvitse piilotella tiskikaapissa.

Aloita luomalla noin 45 ketjusilmukkaa ja jatka sen jälkeen virkkaamalla kiinteitä silmukoita kerroksittain. Tee yksi ylimääräinen silmukka jokaisen kerroksen lopussa, ettei neulos lähde kapenemaan. Muista päätellä langat hyvin käyttäen neulaa apuna, jotta rätti kestää useat pesukerrat.

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.