Lumo on enemmän

Autonvuokrauksesta alennus Lumo-asukkaille

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Vuokra-auto on näppärä vaihtoehto silloin, kun ajat vähän ja tarvitset autoa harvoin, tai silloin, kun tarvitset tilapäisesti omaa autoa järeämpää kalustoa esimerkiksi muuttoon.

asukaetu-uutinen-skoda_superb
Avis- ja Budget -autovuokraamot tarjoavat Lumo- ja VVO-kotien asukkaille 10 prosentin alennuksen henkilö- ja pakettiautojen vuokrasta. Yksi vaihtoehdoista on Skoda Superb.

Avis- ja Budget -autovuokraamot tarjoavat Lumo- ja VVO-kotien asukkaille 10 prosentin alennuksen henkilö- ja pakettiautojen vuokrasta.

Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon monipuolisesta ja modernista autokalustosta.

Sekä paikallisesti että globaalistikin toimivilla Avisilla ja Budgetilla on kalustoa taloudellisista henkilöautoista aina 21 kuution pakettiautoihin – uusimpana äskettäin vaihtoehtoihin lisätty Skoda Superb.

Avisilla ja Budgetilla on toimipisteitä kaikkialla pääkaupunkiseudulla sekä muun muassa suurimmilla lentoasemilla. Tämän lisäksi auton toimitus onnistuu vaikka kotiovelle.

Helsinkiläisille ja vantaalaisille Lumo- ja VVO-asukkaille on lisäksi tarjolla maksuton muuttopaketti autonvuokrauksen yhteydessä. Muuttopaketti sisältää nokkakärryt, 10 muuttolaatikkoa ja 4 kuormaliinaa.

Tutustu kaikkiin asukasetuihin

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.