Kontula Kontulantie 19
Kaupunkitarinoita

Asumaan Kontulaan

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Helsingin Kontulassa palvelut ovat lähellä ja metro kulkee.

Kontulantie 19

Keskeisellä paikalla Kontulassa sijaitsee seitsenkerroksinen Lumo-talo. Talossa on erikokoisia toimivapohjaisia kaksioita ja neliöitä. Asunnoissa on lasitettu parveke, maan tasolla olevissa asunnoissa terassipiha.

Asunnoissa on tammilaminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Yksi olohuoneen seinistä on maalattu lattian sävyyn sopivalla tehostevärillä. Kylpyhuoneissa on ruskea keraaminen laattalattia, seinissä valkoiset laatat. Olohuoneen tapaan yksi kylpyhuoneen seinistä on laatoitettu ruskealla tehostevärillä.

Keittiössä on valkoiset kaapit ja harmaan sävyinen työtaso. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Neliöissä on lisäksi erillinen pakastinkaappi.

Pääosin 1960- ja 70-luvuilla rakennettu Kontula on nykyään monikulttuurinen ja eloisa. Kaupungin lähiöhankekyselyissä asukkaat korostavat alueensa yhteishenkeä, ja kaupunginosayhdistys on maan vireimpiä.

Lue lisää ja hae uutta kotia: www.lumo.fi/kontulantie19

Kontulantie 19

Palvelut

Näissä kodeissa viihtyvät hyviä liikenneyhteyksiä ja lähellä sijaitsevia palveluita arvostavat perheet, pariskunnat ja yksin elävät. Lumo-talo sijaitsee keskeisellä paikalla, palveluiden ja metroaseman läheisyydessä, ja lähistöltä löytyvät muun muassa koulut, päiväkodit, leikkipuistot, kaupat, terveyspalvelut, urheilupuisto ja uimahalli.

Koska

Kontulantien kodit valmistuivat loppuvuodesta 2016.

Kenelle

Asunnot sopivat niin sinkkutalouksille, pariskunnille kuin perheillekin.

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.