Asukkaan verkkopalvelut -arvonnan säännöt

Kojamo Oyj (y-tunnus: Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki) järjestää asiakkailleen arvonnan 10.10.-14.12.2018.

HUOM! Olemme jatkaneet arvonnan voimassaoloaikaa. Uusi voimassaoloaika on 10.10.-14.12.2018 ja arvonta suoritetaan 17.12. mennessä.

————————————————————————————————————————————-

Kaikkien arvontaan osallistuvien kesken arvotaan 5 kpl kahden leffalipun paketteja Finnkinon elokuvateattereihin. Yhden paketin arvo on noin 19,90 €.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Lumo- ja VVO-kotien asukkaat täyttämällä sähköisen arvontalomakkeen. Saatuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajan kontaktoimiseksi.

Arvonta suoritetaan 17.12.2018 ja mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinnot postitetaan voittajille arvontalomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen.

Kojamo Oyj vastaa mahdollisista arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Kojamo Oyj:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kojamo Oyj ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Kojamo Oyj pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.