Asukastoiminta Lumo- ja VVO-taloissa

Lue aihealueestaicon-read-more
Sulje artikkeli

Asukas jos kuka on asumisen asiantuntija ja asukkaanamme voit itse vaikuttaa asumiseesi. Kaikilla on mahdollisuus osallistua yhteisiin tapahtumiin ja vaikuttaa asumisviihtymiseen ja turvallisuuteen. Samalla syntyy naapuriverkostoja, jotka tuovat turvallisuutta ja laatua elämään.

 

Miksi asukastoimintaa?

Asukastoiminta on monimuotoista tekemistä kaikkien talon asukkaiden asuinympäristön ja asumisviihtyvyyden hyväksi. Se on onnistumisen tunteita ja auttamisesta saatua hyvää mieltä. Yhteinen toiminta ei vaadi isoja ponnisteluja ja kukin osallistuu aina oman osaamisensa ja jaksamisensa mukaan. Pienetkin teot innostavat toisia luomaan yhteisöllisyyttä ja sitä kautta mukavampaa asumista. Ideat on tehty toteutettaviksi – asukastoiminta antaa siihen eväät!

Miten mukaan?

Aktiivinen Lumo-tiimi järjestää monenlaista toimintaa, esimerkiksi asukastapahtumia ja -kokouksia, talkoita, pihajuhlia ja kerhoja. Yhteistä toimintaa varten on oma määräraha, joka on esimerkiksi 50 huoneiston talossa noin 1 000 euroa vuodessa

Kaikki halukkaat pääsevät asukastoimintaan mukaan. Jos haluat parantaa talosi viihtyvyyttä ja osallistua sen asioiden hoitamiseen, tartu toimeen! Alkuun pääset ottamalla asiat rohkeasti puheeksi talon tapahtumissa ja kokouksissa ja vaikka pihalla muiden asukkaiden kanssa.

Lue lisää:
Mikä Lumo-tiimi on ja miten siihen pääsee mukaan?

Isommista asukastapahtumista kuten Linnanmäki- ja Särkänniemi-päivistä ja Kohti joulua -konserteista kerromme sähköisessä asukaskirjeessämme. Voit tilata kirjeen asiakaspalvelustamme, puh. 020 508 5000 tai asiakaspalvelu@lumo.fi.

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.