Asukastoiminta Pekka Kivistö
Lumo on enemmän

Asukastapahtumia ja asukastoimintaa mukavassa yhteishengessä

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Kun Kojamo-konserni järjestää asukkailleen etuja ja mukavia tapahtumia, asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistöllä on useimmiten sormensa pelissä.

Kivistö oli mukana muun muassa 2016 tammikuussa järjestetyssä luistelutapahtumassa, jossa Virkeä-ohjelman sponsoriurheilijat, taitoluistelija Jenni Saarinen ja pikaluistelija Tommi Pulli pitivät luistelukoulua lapsille Hartwall Arenalla Helsingissä.

asukatoiminta naisten jääkiekkoSamalla juhlistettiin Lumo-brändin ja FC Hongan nais- ja tyttöfutareiden yhteistyön jatkoa hilpeällä jääkiekko-ottelulla, joka tosin turvallisuussyistä käytiin sählymailoilla ja palloilla. Myös Kivistö vetäisi luistimet jalkaansa, sillä vastakkain olivat konsernin johtoryhmäläisistä ja Virkeä-tiimistä koottu puulaakijoukkue sekä FC Hongan naisfutarit.

– Selkäänhän me saimme. FC Honka on näköjään tosi kova joukkue sekä nurmella että jäällä, Kivistö nauraa ottelua, joka päättyi Hongan 5–4 voittoon.

– Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut päivä. Pienet luistelukoululaisemme tuntuivat viihtyvän aivan täysillä jäällä ja hodarit sekä donitsit maistuivat. Meillä on näissä asukkaiden yhteisissä tapahtumissa lähes poikkeuksetta mukava henki, oli sitten kyse huvipuistopäivästä Särkänniemessä tai asukashallituksen kokouksesta toimistolla, eikä tämäkään ollut poikkeus, Kivistö kertoo.

Mukavien tapahtumien ja asukkaille suunnattujen etujen lisäksi hänen vastuullaan on kaikki muukin asukasyhteistyö ja muun muassa vajaat vuonna 2014 sitten startannut asumisneuvonta.

– Tavoitteena tässä työssä on parantaa asumisen laatua ja tehdä siitä mahdollisimman helppoa yhdessä asukkaiden kanssa, Kivistö linjaa.

Tavoitteena tässä työssä on parantaa asumisen laatua yhdessä asukkaiden kanssa.

Asukasyhteistyön ydin on neljän vuoden välein valittava asukashallitus, jossa on 26 jäsentä eri puolilta Suomea.

– Yhdessä luodaan pelisääntöjä ja kehitetään toimintaa, ja viime vuosien aikana onkin saatu yhteistyöllä monia parannuksia aikaan. On äärimmäisen tärkeää, että kuuntelemme toinen toisiamme. Asukashallituksen jäsenet ovat aktiivista väkeä, ja sitä kautta tulevat kyllä nopeasti ruusut ja risut tähän suuntaan.

Asukashallituksen jäsenet toimivat tiedonvälittäjinä kahteen suuntaan: toisaalta tuovat asukkaiden terveiset vuokranantajalle, mutta myös vievät yhteisissä palavereissa sovittuja asioita eteenpäin kaikille oman alueensa asukkaille. Näin he ovat tiiviisti mukana asumisen alueellisessa kehittämisessä.

– Meillä taloissahan järjestetään paljon asukastapahtumia ja asukastoiminta on monin paikoin todella vireää, Kivistö kiittelee.

– Asukasyhteistyö on meille hyvin tärkeää, ja jatkossakin aiomme kehittää asumispalveluita yhä tiiviimmin yhteistyössä asukkaidemme kanssa.

 

Kuka

Pekka Kivistö

Perhe

Aikuinen tytär

Koti

Itä-Helsingin Vartiokylässä

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.