Anu Nurro Kojamo
Parempaa kaupunkiasumista

Anu Nurro – valmentaja, huoltaja ja fani

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Anu Nurro korostaa, että Lumo pitää asiakkaan keskiössä.

Anu Nurro työskentelee henkilöstöpäällikkönä Kojamo-konsernissa. Hän pitää tärkeänä, että ihmiset viihtyvät hyvin työssään ja onnistuvat asiakkaiden palvelussa.

– Pyrimme tiimini kanssa varmistamaan sen, että kaikkien arki töissä rullaa hyvin. Olennaisen tärkeää on se, että ihmiset viihtyvät töissään, saavat mahdollisuuden kehittyä tehtävissään ja että iloinen ilme näkyy myös ulospäin.

Hän kertoo, että toimintaa kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella.

– Asiakas on keskiössä. Teemme ihmisille koteja. Työntekijämme ymmärtävät, että he ovat tekemissä isojen, tärkeiden ja hyvin henkilökohtaisten asioiden kanssa.

Pieneltäkin tuntuvista asioista kannattaa aina ilmoittaa eikä jäädä pohtimaan niitä yksin.

Nurro rohkaisee asukkaita antamaan palautetta – esimerkiksi suoraan isännöitsijöille tai vaikkapa sähköisten palvelukanavien kautta.

– Pieneltäkin tuntuvista asioista kannattaa aina ilmoittaa eikä jäädä pohtimaan niitä yksin. Teemme parhaamme täyttääksemme toiveet, ja palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme myös pitkällä aikavälillä. Meidän on tärkeää tietää esimerkiksi se, että mitä palveluita asukkaat haluavat ja arvostavat.

Nurron työpäiviin kuuluu paljon palavereja ja erilaisia suunnittelutöitä.

– Henkilöstöpäällikön työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja joustavuutta. Tarkkakin pitää olla, sillä työsuhdeasiat ovat sellaisia, että niiden pitää mennä kerralla oikein. Lisäksi asioita on kyettävä tarkistelemaan laajasti, eri näkökulmista, mutta samaan aikaan suunnitelmallisesti.

Anu Nurro henkilöstöpäällikkö Kojamo

Työssä parasta on työskentely ihmisten kanssa: henkilöstöpäällikkö saa olla myös monessa mukana.

– Mielenkiintoisiin ajankohtaisiin asioihin kuuluu esimerkiksi digitalisaatio. Uusi asunnon vuokrausta helpottava Lumo-verkkokauppamme on saanut erittäin hyvää palautetta. Verkkokaupasta asiakas voi valita ja vuokrata kodin heti.

Nurro on jalkapallojunnun äiti, joten lopuksi paikallaan lienee pieni urheiluvertaus. Jos Lumo on joukkue, niin mikä hänen roolinsa on?

– Minulla on varmaan monta roolia. Ensinnäkin olen ehdottomasti joukkueen fani. Aloitin vasta toukokuussa, mutta olen jo huomannut että täällä on töissä erittäin ammattitaitoista ja mukavaa väkeä. Ainakin omassa tiimissäni pyrin olemaan myös valmentaja, joka auttaa muita kohti yhdessä valittua päämäärää. Ja tietysti olen myös huoltaja, joka sitoo tarvittaessa vaikka kengännauhat ennen kuin mennään kentälle, hän naurahtaa.

 

Kuka

Anu Nurro

Perhe

Mies ja tokaluokkalainen tytär

Koti

Espoon Tuomarilassa

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.